Coppens Guy

Contactgegevens Coppens Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coppens Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coppens Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strooiselstraat 20; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 61 48 45 (+32-089 61 48 45) 089 61 48 45 (+32-089 61 48 45)

Fax (fax): +32 (81) 931-25-57 +32 (81) 931-25-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coppens Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coppens Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coppens Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coppens Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coppens Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coppens Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coppens Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coppens Guy
Products information Coppens Guy

BTW identificatienummer (tax): BE07789001464
Ondernemingsnummer: 2725128173
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Coppens Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coppens Guy
(Get full report from official database of BE for Coppens Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coppens Guy
Addition kinds of activities for Coppens Guy

384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
922499. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
29110405. Paraffine | Paraffin wax
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij Coppens Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coppens Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coppens Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coppens Guy. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Coppens Guy in sociale netwerken
Look for responds of Coppens Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coppens Guy. Laat een reactie achter voor Coppens Guy. Coppens Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coppens Guy. Leave a respond for Coppens Guy. Coppens Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coppens Guy op de google maps. Adres en contacten Coppens Guy
Location of Coppens Guy on the google maps. Address and contacts of Coppens Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come Coppens Guy Coppens Guy: CERFONTAINE R. | Auteuil (Résidence) | HYE GEBROEDERS | Lenaerts Consulting | Luc Verschaffel SCS

Other related companies as Coppens Guy: CERFONTAINE R. | Auteuil (Résidence) | HYE GEBROEDERS | Lenaerts Consulting | Luc Verschaffel SCS

Coppens Guy is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coppens Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789001464. Het bedrijf Coppens Guy bevindt zich op het adres: Strooiselstraat 20; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Coppens Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coppens Guy is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coppens Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coppens Guy, openstaande posities, locatie van Coppens Guy op de kaart.

Coppens Guy is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coppens Guy, company assigned to the tax number BE07789001464. The company Coppens Guy is located at the address: Strooiselstraat 20; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Coppens Guy were not found.
The main activity of Coppens Guy is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coppens Guy is not available. You also can look at reviews of Coppens Guy, open positions, location of Coppens Guy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coppens Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coppens Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coppens Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coppens Guy, employees, financial statistics.