HYE GEBROEDERS

Contactgegevens HYE GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HYE GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HYE GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 9; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32526852 32526852

Fax (fax): +32 (82) 811-58-28 +32 (82) 811-58-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HYE GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HYE GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HYE GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HYE GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HYE GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HYE GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HYE GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HYE GEBROEDERS
Products information HYE GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE06636260986
Ondernemingsnummer: 8431152343
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HYE GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HYE GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for HYE GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HYE GEBROEDERS
Addition kinds of activities for HYE GEBROEDERS

222109. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
30691600. Rubberband | Rubber tape
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church

Werken bij HYE GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HYE GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HYE GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HYE GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Technisch medewerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: DIASPOOR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

 • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GALJOEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

 • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van HYE GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of HYE GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HYE GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor HYE GEBROEDERS. HYE GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HYE GEBROEDERS. Leave a respond for HYE GEBROEDERS. HYE GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HYE GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten HYE GEBROEDERS
Location of HYE GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of HYE GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HYE GEBROEDERS HYE GEBROEDERS: VANDEN DRIESSCHE | LES FLEURS DE LA FONTAINE | JOSEPHINE SIJBENS | PAUL ZULIANI | Coenen Muriel

Other related companies as HYE GEBROEDERS: VANDEN DRIESSCHE | LES FLEURS DE LA FONTAINE | JOSEPHINE SIJBENS | PAUL ZULIANI | Coenen Muriel

HYE GEBROEDERS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HYE GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06636260986. Het bedrijf HYE GEBROEDERS bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 9; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Producten gemaakt in HYE GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HYE GEBROEDERS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HYE GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HYE GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van HYE GEBROEDERS op de kaart.

HYE GEBROEDERS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HYE GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE06636260986. The company HYE GEBROEDERS is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 9; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Waterbouw. Products created in HYE GEBROEDERS were not found.
The main activity of HYE GEBROEDERS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HYE GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of HYE GEBROEDERS, open positions, location of HYE GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HYE GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HYE GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HYE GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HYE GEBROEDERS, employees, financial statistics.