DECORTEAM MEULEMAN NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • DECORTEAM MEULEMAN NV
Private companiesSocial Services • DECORTEAM MEULEMAN NV

Contactgegevens DECORTEAM MEULEMAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECORTEAM MEULEMAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECORTEAM MEULEMAN NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Abdijkaai 7 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-22-52-52 32-56-22-52-52

Fax (fax): 32-56-22-30-93 32-56-22-30-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECORTEAM MEULEMAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECORTEAM MEULEMAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECORTEAM MEULEMAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECORTEAM MEULEMAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECORTEAM MEULEMAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECORTEAM MEULEMAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECORTEAM MEULEMAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECORTEAM MEULEMAN NV
Products information DECORTEAM MEULEMAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09117523193
Ondernemingsnummer: 5773010253
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DECORTEAM MEULEMAN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECORTEAM MEULEMAN NV
(Get full report from official database of BE for DECORTEAM MEULEMAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECORTEAM MEULEMAN NV
Addition kinds of activities for DECORTEAM MEULEMAN NV

331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
348999. Ordnance en accessoires, nec, nec | Ordnance and accessories, nec, nec
382200. Milieucontroles | Environmental controls
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
34460104. Wachten, gemaakt van pijp | Guards, made from pipe
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij DECORTEAM MEULEMAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECORTEAM MEULEMAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECORTEAM MEULEMAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECORTEAM MEULEMAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van DECORTEAM MEULEMAN NV in sociale netwerken
Look for responds of DECORTEAM MEULEMAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECORTEAM MEULEMAN NV. Laat een reactie achter voor DECORTEAM MEULEMAN NV. DECORTEAM MEULEMAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECORTEAM MEULEMAN NV. Leave a respond for DECORTEAM MEULEMAN NV. DECORTEAM MEULEMAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECORTEAM MEULEMAN NV op de google maps. Adres en contacten DECORTEAM MEULEMAN NV
Location of DECORTEAM MEULEMAN NV on the google maps. Address and contacts of DECORTEAM MEULEMAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DECORTEAM MEULEMAN NV DECORTEAM MEULEMAN NV: Gemeentekrediet | ROLMO Service BVBA | Teerlynck S | STEENBEEK PHILIPPE | E.V.H.

Other related companies as DECORTEAM MEULEMAN NV: Gemeentekrediet | ROLMO Service BVBA | Teerlynck S | STEENBEEK PHILIPPE | E.V.H.

DECORTEAM MEULEMAN NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is DECORTEAM MEULEMAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117523193. Het bedrijf DECORTEAM MEULEMAN NV bevindt zich op het adres: Abdijkaai 7 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in DECORTEAM MEULEMAN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECORTEAM MEULEMAN NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECORTEAM MEULEMAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECORTEAM MEULEMAN NV, openstaande posities, locatie van DECORTEAM MEULEMAN NV op de kaart.

DECORTEAM MEULEMAN NV is a company, that was registered 1994 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is DECORTEAM MEULEMAN NV, company assigned to the tax number BE09117523193. The company DECORTEAM MEULEMAN NV is located at the address: Abdijkaai 7 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in DECORTEAM MEULEMAN NV were not found.
The main activity of DECORTEAM MEULEMAN NV is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DECORTEAM MEULEMAN NV is not available. You also can look at reviews of DECORTEAM MEULEMAN NV, open positions, location of DECORTEAM MEULEMAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECORTEAM MEULEMAN NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECORTEAM MEULEMAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECORTEAM MEULEMAN NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECORTEAM MEULEMAN NV, employees, financial statistics.