E.V.H.

Contactgegevens E.V.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.V.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.V.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'OTREPPE 60; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81833366 (+32-81833366) 81833366 (+32-81833366)

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.V.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.V.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.V.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.V.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.V.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.V.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.V.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.V.H.
Products information E.V.H.

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.V.H.
(Get full report from official database of BE for E.V.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.V.H.
Addition kinds of activities for E.V.H.

201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
308300. Gelamineerde kunststof plaat en vel | Laminated plastics plate and sheet
30520200. Plastic slang | Plastic hose
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij E.V.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.V.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.V.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.V.H.. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Orderpicker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    adhv bestelbon zet je bestellingen klaar,  je werkt met handscan

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van E.V.H. in sociale netwerken
Look for responds of E.V.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.V.H.. Laat een reactie achter voor E.V.H.. E.V.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.V.H.. Leave a respond for E.V.H.. E.V.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.V.H. op de google maps. Adres en contacten E.V.H.
Location of E.V.H. on the google maps. Address and contacts of E.V.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.V.H. E.V.H.: FORTIS | LA ROCHE P | FOND.PROM. ARTS-PROMETHEA/FONDATION PROMETHEA | DESMET ADVIESBUR. K.M.O. | ARLOBEL S.A.

Other related companies as E.V.H.: FORTIS | LA ROCHE P | FOND.PROM. ARTS-PROMETHEA/FONDATION PROMETHEA | DESMET ADVIESBUR. K.M.O. | ARLOBEL S.A.

E.V.H. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.V.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf E.V.H. bevindt zich op het adres: RUE D'OTREPPE 60; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van E.V.H. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.V.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.V.H., openstaande posities, locatie van E.V.H. op de kaart.

E.V.H. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.V.H., company assigned to the tax number BE04424438476. The company E.V.H. is located at the address: RUE D'OTREPPE 60; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of E.V.H. is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.V.H. is not available. You also can look at reviews of E.V.H., open positions, location of E.V.H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.V.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.V.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.V.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.V.H., employees, financial statistics.