L'AVENIR - GAZELLE

Contactgegevens L'AVENIR - GAZELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'AVENIR - GAZELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'AVENIR - GAZELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTHOORNSTRAAT 1; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800649 (+32-34800649) 34800649 (+32-34800649)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'AVENIR - GAZELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'AVENIR - GAZELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'AVENIR - GAZELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'AVENIR - GAZELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'AVENIR - GAZELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'AVENIR - GAZELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'AVENIR - GAZELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'AVENIR - GAZELLE
Products information L'AVENIR - GAZELLE

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in L'AVENIR - GAZELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vélos Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'AVENIR - GAZELLE
(Get full report from official database of BE for L'AVENIR - GAZELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'AVENIR - GAZELLE
Addition kinds of activities for L'AVENIR - GAZELLE

501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service
86610104. Broeders kerk | Brethren church

Werken bij L'AVENIR - GAZELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'AVENIR - GAZELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'AVENIR - GAZELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'AVENIR - GAZELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van L'AVENIR - GAZELLE in sociale netwerken
Look for responds of L'AVENIR - GAZELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'AVENIR - GAZELLE. Laat een reactie achter voor L'AVENIR - GAZELLE. L'AVENIR - GAZELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'AVENIR - GAZELLE. Leave a respond for L'AVENIR - GAZELLE. L'AVENIR - GAZELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'AVENIR - GAZELLE op de google maps. Adres en contacten L'AVENIR - GAZELLE
Location of L'AVENIR - GAZELLE on the google maps. Address and contacts of L'AVENIR - GAZELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come L'AVENIR - GAZELLE L'AVENIR - GAZELLE: Van Herpe Rudy | Toros NV | Laflotte Jean-Philippe | ECOLE MATERN. COMMUNALE | FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

Other related companies as L'AVENIR - GAZELLE: Van Herpe Rudy | Toros NV | Laflotte Jean-Philippe | ECOLE MATERN. COMMUNALE | FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

L'AVENIR - GAZELLE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'AVENIR - GAZELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf L'AVENIR - GAZELLE bevindt zich op het adres: POSTHOORNSTRAAT 1; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos Fab. Producten gemaakt in L'AVENIR - GAZELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'AVENIR - GAZELLE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'AVENIR - GAZELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'AVENIR - GAZELLE, openstaande posities, locatie van L'AVENIR - GAZELLE op de kaart.

L'AVENIR - GAZELLE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'AVENIR - GAZELLE, company assigned to the tax number BE04432952880. The company L'AVENIR - GAZELLE is located at the address: POSTHOORNSTRAAT 1; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos Fab. Products created in L'AVENIR - GAZELLE were not found.
The main activity of L'AVENIR - GAZELLE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'AVENIR - GAZELLE is not available. You also can look at reviews of L'AVENIR - GAZELLE, open positions, location of L'AVENIR - GAZELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'AVENIR - GAZELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'AVENIR - GAZELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'AVENIR - GAZELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'AVENIR - GAZELLE, employees, financial statistics.