FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

Contactgegevens FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Voort 20 2328 Hoogstraten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-15-75-31 32-33-15-75-31

Fax (fax): 32-33-14-85-49 32-33-14-85-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA
Products information FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02794067382
Ondernemingsnummer: 8002410888
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing, domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA
(Get full report from official database of BE for FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA
Addition kinds of activities for FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
50130116. radiatoren | Radiators
58120108. Italiaans restaurant | Italian restaurant

Werken bij FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • POLYVALENT WINKELBEDIENDE GROOTWARENHUIS - ZONDAG THUIS (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je vlot in de omgang? Op zoek naar een job als winkelbediende? Ben je flexibel ingesteld? Aarzel dan niet langer, Forum Jobs heeft voor jou de geknipte job! Voor een grootwarenhuis zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende. Je maakt  gebruik van jouw uitgebreide kennis om de klanten te adviseren. Daarnaast sta je onder andere in voor het aanvullen van de voorraad en het opvolgen van de bestellingen. Je krijgt een interne opleiding en wordt all-round opgeleid. De werkuren liggen tussen 8u 's morgens en 20u 's avonds, je werkt ook op zaterdag. Op zondag ben je thuis!

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Laat een reactie achter voor FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. Leave a respond for FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA. FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA op de google maps. Adres en contacten FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA
Location of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA on the google maps. Address and contacts of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: GI-PRESS NIEUWKUIS | JEAN DE MEUTER | TOTAL | LAMBERT NUMA | CARROSSERIE DESSY

Other related companies as FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA: GI-PRESS NIEUWKUIS | JEAN DE MEUTER | TOTAL | LAMBERT NUMA | CARROSSERIE DESSY

FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02794067382. Het bedrijf FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA bevindt zich op het adres: Voort 20 2328 Hoogstraten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plumbing, domestic. Producten gemaakt in FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, openstaande posities, locatie van FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA op de kaart.

FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is a company, that was registered 1994 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, company assigned to the tax number BE02794067382. The company FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is located at the address: Voort 20 2328 Hoogstraten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plumbing, domestic. Products created in FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA were not found.
The main activity of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA is not available. You also can look at reviews of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, open positions, location of FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINSTALLATIEBEDRIJF VAN DEN BERG BVBA, employees, financial statistics.