KRIBBE 'T PARADIJSJE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • KRIBBE 'T PARADIJSJE
Private companiesMembership Organizations • KRIBBE 'T PARADIJSJE

Contactgegevens KRIBBE 'T PARADIJSJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE 'T PARADIJSJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE 'T PARADIJSJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HIPPOLIET PERSOONSSTRAAT 8; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92317554 (+32-92317554) 92317554 (+32-92317554)

Fax (fax): +32 (69) 521-90-55 +32 (69) 521-90-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE 'T PARADIJSJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE 'T PARADIJSJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE 'T PARADIJSJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE 'T PARADIJSJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE 'T PARADIJSJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE 'T PARADIJSJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE 'T PARADIJSJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE 'T PARADIJSJE
Products information KRIBBE 'T PARADIJSJE

BTW identificatienummer (tax): BE07967529296
Ondernemingsnummer: 5990814208
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in KRIBBE 'T PARADIJSJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE 'T PARADIJSJE
(Get full report from official database of BE for KRIBBE 'T PARADIJSJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE 'T PARADIJSJE
Addition kinds of activities for KRIBBE 'T PARADIJSJE

865100. Politieke organisaties | Political organizations
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
37110403. Brandweerwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Fire department vehicles (motor vehicles), assembly of
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
80430000. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists

Werken bij KRIBBE 'T PARADIJSJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE 'T PARADIJSJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE 'T PARADIJSJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE 'T PARADIJSJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van KRIBBE 'T PARADIJSJE in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE 'T PARADIJSJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE 'T PARADIJSJE. Laat een reactie achter voor KRIBBE 'T PARADIJSJE. KRIBBE 'T PARADIJSJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE 'T PARADIJSJE. Leave a respond for KRIBBE 'T PARADIJSJE. KRIBBE 'T PARADIJSJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE 'T PARADIJSJE op de google maps. Adres en contacten KRIBBE 'T PARADIJSJE
Location of KRIBBE 'T PARADIJSJE on the google maps. Address and contacts of KRIBBE 'T PARADIJSJE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE 'T PARADIJSJE KRIBBE 'T PARADIJSJE: Châssis Norma SA | Vandeputte Roger BVBA | BOUCHERIE CLAUDE | WILLIAM MINCHIN | Galerie du Plaza

Other related companies as KRIBBE 'T PARADIJSJE: Châssis Norma SA | Vandeputte Roger BVBA | BOUCHERIE CLAUDE | WILLIAM MINCHIN | Galerie du Plaza

KRIBBE 'T PARADIJSJE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE 'T PARADIJSJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07967529296. Het bedrijf KRIBBE 'T PARADIJSJE bevindt zich op het adres: HIPPOLIET PERSOONSSTRAAT 8; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KRIBBE 'T PARADIJSJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIBBE 'T PARADIJSJE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE 'T PARADIJSJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE 'T PARADIJSJE, openstaande posities, locatie van KRIBBE 'T PARADIJSJE op de kaart.

KRIBBE 'T PARADIJSJE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE 'T PARADIJSJE, company assigned to the tax number BE07967529296. The company KRIBBE 'T PARADIJSJE is located at the address: HIPPOLIET PERSOONSSTRAAT 8; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kinderopvang. Products created in KRIBBE 'T PARADIJSJE were not found.
The main activity of KRIBBE 'T PARADIJSJE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE 'T PARADIJSJE is not available. You also can look at reviews of KRIBBE 'T PARADIJSJE, open positions, location of KRIBBE 'T PARADIJSJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE 'T PARADIJSJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE 'T PARADIJSJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE 'T PARADIJSJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE 'T PARADIJSJE, employees, financial statistics.