Châssis Norma SA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Châssis Norma SA
Private companiesMembership Organizations • Châssis Norma SA

Contactgegevens Châssis Norma SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Châssis Norma SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Châssis Norma SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Chaussée de Marche 547 5101 Erpent (Namur), België

Telefoon (phone): +32 (10) 242-36-12 +32 (10) 242-36-12

Fax (fax): +32 (55) 499-72-21 +32 (55) 499-72-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Châssis Norma SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Châssis Norma SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Châssis Norma SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Châssis Norma SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Châssis Norma SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Châssis Norma SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Châssis Norma SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Châssis Norma SA
Products information Châssis Norma SA

BTW identificatienummer (tax): BE08597045898
Ondernemingsnummer: 6290740966
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Châssis Norma SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Châssis Norma SA
(Get full report from official database of BE for Châssis Norma SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Châssis Norma SA
Addition kinds of activities for Châssis Norma SA

027299. Paarden en andere paarden, nec | Horses and other equines, nec
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
35410103. Afrekenmachines | Countersinking machines
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij Châssis Norma SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Châssis Norma SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Châssis Norma SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Châssis Norma SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • Student JBC Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: QUANTUM ONE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

  Type: Zelfstandige activiteit

  De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

 • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Châssis Norma SA in sociale netwerken
Look for responds of Châssis Norma SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Châssis Norma SA. Laat een reactie achter voor Châssis Norma SA. Châssis Norma SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Châssis Norma SA. Leave a respond for Châssis Norma SA. Châssis Norma SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Châssis Norma SA op de google maps. Adres en contacten Châssis Norma SA
Location of Châssis Norma SA on the google maps. Address and contacts of Châssis Norma SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Châssis Norma SA Châssis Norma SA: EDDY DE WILDE | HOTEL AUBERGE VAN STROMBEEK | ALL SERVICE | PAUL-ANDR? WESTENBOHN | FOOTBALL CLUB BRUNEHAUT

Other related companies as Châssis Norma SA: EDDY DE WILDE | HOTEL AUBERGE VAN STROMBEEK | ALL SERVICE | PAUL-ANDR? WESTENBOHN | FOOTBALL CLUB BRUNEHAUT

Châssis Norma SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Châssis Norma SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08597045898. Het bedrijf Châssis Norma SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Marche 547 5101 Erpent (Namur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 481,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Châssis Norma SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Châssis Norma SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Châssis Norma SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Châssis Norma SA, openstaande posities, locatie van Châssis Norma SA op de kaart.

Châssis Norma SA is a company, that was registered 2017 in Namur region, Belgium. Full name of company is Châssis Norma SA, company assigned to the tax number BE08597045898. The company Châssis Norma SA is located at the address: Chaussée de Marche 547 5101 Erpent (Namur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 481,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Châssis Norma SA were not found.
The main activity of Châssis Norma SA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Châssis Norma SA is not available. You also can look at reviews of Châssis Norma SA, open positions, location of Châssis Norma SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Châssis Norma SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Châssis Norma SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Châssis Norma SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Châssis Norma SA, employees, financial statistics.