BOUWWERKEN VLIEGEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BOUWWERKEN VLIEGEN
Private companiesMiscellaneous Retail • BOUWWERKEN VLIEGEN

Contactgegevens BOUWWERKEN VLIEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN VLIEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN VLIEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEILIGESTRAAT 2; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12451715 (+32-12451715) 12451715 (+32-12451715)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN VLIEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN VLIEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN VLIEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN VLIEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN VLIEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN VLIEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN VLIEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN VLIEGEN
Products information BOUWWERKEN VLIEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BOUWWERKEN VLIEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN VLIEGEN
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN VLIEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN VLIEGEN
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN VLIEGEN

17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
58129908. Diner theater | Dinner theater

Werken bij BOUWWERKEN VLIEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN VLIEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN VLIEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN VLIEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN VLIEGEN in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN VLIEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN VLIEGEN. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN VLIEGEN. BOUWWERKEN VLIEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN VLIEGEN. Leave a respond for BOUWWERKEN VLIEGEN. BOUWWERKEN VLIEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN VLIEGEN op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN VLIEGEN
Location of BOUWWERKEN VLIEGEN on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN VLIEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN VLIEGEN BOUWWERKEN VLIEGEN: FLBARSAMIAN DIAMONDS NV | Goldway | OPTIEK ARGUS | JEAN-CLAUDE LACAGE | GOLCONDA

Other related companies as BOUWWERKEN VLIEGEN: FLBARSAMIAN DIAMONDS NV | Goldway | OPTIEK ARGUS | JEAN-CLAUDE LACAGE | GOLCONDA

BOUWWERKEN VLIEGEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN VLIEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf BOUWWERKEN VLIEGEN bevindt zich op het adres: HEILIGESTRAAT 2; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN VLIEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN VLIEGEN is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN VLIEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN VLIEGEN, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN VLIEGEN op de kaart.

BOUWWERKEN VLIEGEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN VLIEGEN, company assigned to the tax number BE07425079345. The company BOUWWERKEN VLIEGEN is located at the address: HEILIGESTRAAT 2; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in BOUWWERKEN VLIEGEN were not found.
The main activity of BOUWWERKEN VLIEGEN is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN VLIEGEN is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN VLIEGEN, open positions, location of BOUWWERKEN VLIEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN VLIEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN VLIEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN VLIEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN VLIEGEN, employees, financial statistics.