FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLBARSAMIAN DIAMONDS NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

Contactgegevens FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-33-37-24 32-32-33-37-24

Fax (fax): 32-32-34-26-68 32-32-34-26-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBARSAMIAN DIAMONDS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBARSAMIAN DIAMONDS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBARSAMIAN DIAMONDS NV
Products information FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLBARSAMIAN DIAMONDS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBARSAMIAN DIAMONDS NV
(Get full report from official database of BE for FLBARSAMIAN DIAMONDS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBARSAMIAN DIAMONDS NV
Addition kinds of activities for FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

2721. periodieken | Periodicals
364402. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
22999903. Stoffen: linnen, jute, hennep, ramie | Fabrics: linen, jute, hemp, ramie
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
30899921. Koffer schelpen, kunststoffen | Suitcase shells, plastics
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
54519904. Melk | Milk

Werken bij FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Laat een reactie achter voor FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. FLBARSAMIAN DIAMONDS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. Leave a respond for FLBARSAMIAN DIAMONDS NV. FLBARSAMIAN DIAMONDS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBARSAMIAN DIAMONDS NV op de google maps. Adres en contacten FLBARSAMIAN DIAMONDS NV
Location of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV on the google maps. Address and contacts of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBARSAMIAN DIAMONDS NV FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: COIFFURE CHRIS | COIFFURE FRANCINE | BOOZE PLACE | J.D. SERVICE | PARFUMERIE KATRIEN

Other related companies as FLBARSAMIAN DIAMONDS NV: COIFFURE CHRIS | COIFFURE FRANCINE | BOOZE PLACE | J.D. SERVICE | PARFUMERIE KATRIEN

FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf FLBARSAMIAN DIAMONDS NV bevindt zich op het adres: Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLBARSAMIAN DIAMONDS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, openstaande posities, locatie van FLBARSAMIAN DIAMONDS NV op de kaart.

FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, company assigned to the tax number BE09357299804. The company FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is located at the address: Pelikaanstr. 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cut diamonds. Products created in FLBARSAMIAN DIAMONDS NV were not found.
The main activity of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV is not available. You also can look at reviews of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, open positions, location of FLBARSAMIAN DIAMONDS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBARSAMIAN DIAMONDS NV, employees, financial statistics.