Ramatec

Contactgegevens Ramatec: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ramatec: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ramatec

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lattenklieversstraat 37; 8730; Beernem (Sint-Joris), België

Telefoon (phone): 050 79 26 26 (+32-050 79 26 26) 050 79 26 26 (+32-050 79 26 26)

Fax (fax): 050 79 25 42 (+32-050 79 25 42) 050 79 25 42 (+32-050 79 25 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ramatec: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ramatec"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ramatec"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ramatec, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ramatec. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ramatec, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ramatec. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ramatec
Products information Ramatec

BTW identificatienummer (tax): BE09332855224
Ondernemingsnummer: 3896545410
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Ramatec zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ramatec
(Get full report from official database of BE for Ramatec)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ramatec
Addition kinds of activities for Ramatec

232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
38220403. Hydronische druk of temperatuurregeling | Hydronic pressure or temperature controls

Werken bij Ramatec: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ramatec: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ramatec. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ramatec. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Ramatec in sociale netwerken
Look for responds of Ramatec in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ramatec. Laat een reactie achter voor Ramatec. Ramatec bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ramatec. Leave a respond for Ramatec. Ramatec on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ramatec op de google maps. Adres en contacten Ramatec
Location of Ramatec on the google maps. Address and contacts of Ramatec

Andere gerelateerde bedrijven als come Ramatec Ramatec: BEECH ELECTRONICS | COIFFURE PASCALE | BIJ PAUL & MONIQUE | LAETITIA DE JAEGHER | Lognard Fran?oise

Other related companies as Ramatec: BEECH ELECTRONICS | COIFFURE PASCALE | BIJ PAUL & MONIQUE | LAETITIA DE JAEGHER | Lognard Fran?oise

Ramatec is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ramatec, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332855224. Het bedrijf Ramatec bevindt zich op het adres: Lattenklieversstraat 37; 8730; Beernem (Sint-Joris). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in Ramatec zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ramatec is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ramatec is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ramatec, openstaande posities, locatie van Ramatec op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ramatec is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ramatec, company assigned to the tax number BE09332855224. The company Ramatec is located at the address: Lattenklieversstraat 37; 8730; Beernem (Sint-Joris). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. Products created in Ramatec were not found.
The main activity of Ramatec is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ramatec is not available. You also can look at reviews of Ramatec, open positions, location of Ramatec on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ramatec, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ramatec, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ramatec, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ramatec, employees, financial statistics.