LAETITIA DE JAEGHER

Contactgegevens LAETITIA DE JAEGHER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAETITIA DE JAEGHER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAETITIA DE JAEGHER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 81B7; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25428800 (+32-25428800) 25428800 (+32-25428800)

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAETITIA DE JAEGHER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAETITIA DE JAEGHER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAETITIA DE JAEGHER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAETITIA DE JAEGHER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAETITIA DE JAEGHER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAETITIA DE JAEGHER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAETITIA DE JAEGHER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAETITIA DE JAEGHER
Products information LAETITIA DE JAEGHER

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LAETITIA DE JAEGHER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAETITIA DE JAEGHER
(Get full report from official database of BE for LAETITIA DE JAEGHER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAETITIA DE JAEGHER
Addition kinds of activities for LAETITIA DE JAEGHER

3695. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij LAETITIA DE JAEGHER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAETITIA DE JAEGHER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAETITIA DE JAEGHER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAETITIA DE JAEGHER. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van LAETITIA DE JAEGHER in sociale netwerken
Look for responds of LAETITIA DE JAEGHER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAETITIA DE JAEGHER. Laat een reactie achter voor LAETITIA DE JAEGHER. LAETITIA DE JAEGHER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAETITIA DE JAEGHER. Leave a respond for LAETITIA DE JAEGHER. LAETITIA DE JAEGHER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAETITIA DE JAEGHER op de google maps. Adres en contacten LAETITIA DE JAEGHER
Location of LAETITIA DE JAEGHER on the google maps. Address and contacts of LAETITIA DE JAEGHER

Andere gerelateerde bedrijven als come LAETITIA DE JAEGHER LAETITIA DE JAEGHER: Desmet M | RITA VAN CANNEGEM | BUREAU VERCO | Stenen Huis ('t) | Bounce Party

Other related companies as LAETITIA DE JAEGHER: Desmet M | RITA VAN CANNEGEM | BUREAU VERCO | Stenen Huis ('t) | Bounce Party

LAETITIA DE JAEGHER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAETITIA DE JAEGHER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf LAETITIA DE JAEGHER bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 81B7; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in LAETITIA DE JAEGHER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAETITIA DE JAEGHER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAETITIA DE JAEGHER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAETITIA DE JAEGHER, openstaande posities, locatie van LAETITIA DE JAEGHER op de kaart.

LAETITIA DE JAEGHER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAETITIA DE JAEGHER, company assigned to the tax number BE03329376220. The company LAETITIA DE JAEGHER is located at the address: LOUIZALAAN 81B7; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in LAETITIA DE JAEGHER were not found.
The main activity of LAETITIA DE JAEGHER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAETITIA DE JAEGHER is not available. You also can look at reviews of LAETITIA DE JAEGHER, open positions, location of LAETITIA DE JAEGHER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAETITIA DE JAEGHER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAETITIA DE JAEGHER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAETITIA DE JAEGHER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAETITIA DE JAEGHER, employees, financial statistics.