H VAN AUTGAERDEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • H VAN AUTGAERDEN
Private companiesMetal Mining • H VAN AUTGAERDEN

Contactgegevens H VAN AUTGAERDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H VAN AUTGAERDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

H VAN AUTGAERDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TE BOELAARLEI 84; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32363248 32363248

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H VAN AUTGAERDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H VAN AUTGAERDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H VAN AUTGAERDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H VAN AUTGAERDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H VAN AUTGAERDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H VAN AUTGAERDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H VAN AUTGAERDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H VAN AUTGAERDEN
Products information H VAN AUTGAERDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Opérateurs de Parcs Automobiles.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Services annexes des transports terrestres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H VAN AUTGAERDEN
(Get full report from official database of BE for H VAN AUTGAERDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor H VAN AUTGAERDEN
Addition kinds of activities for H VAN AUTGAERDEN

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
074299. Veterinaire diensten, specialiteiten, nec | Veterinary services, specialties, nec
20410301. Brood en broodsoortrollenmixen | Bread and bread-type roll mixes
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
33170100. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
34460202. Gratings, loopvlak: gefabriceerd metaal | Gratings, tread: fabricated metal
51310110. Lace stoffen | Lace fabrics

Werken bij H VAN AUTGAERDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H VAN AUTGAERDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H VAN AUTGAERDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H VAN AUTGAERDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

Zoek naar antwoorden van H VAN AUTGAERDEN in sociale netwerken
Look for responds of H VAN AUTGAERDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor H VAN AUTGAERDEN. Laat een reactie achter voor H VAN AUTGAERDEN. H VAN AUTGAERDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H VAN AUTGAERDEN. Leave a respond for H VAN AUTGAERDEN. H VAN AUTGAERDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H VAN AUTGAERDEN op de google maps. Adres en contacten H VAN AUTGAERDEN
Location of H VAN AUTGAERDEN on the google maps. Address and contacts of H VAN AUTGAERDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come H VAN AUTGAERDEN H VAN AUTGAERDEN: BBL | Nursen (Chez) | BISCUITERIE JACKY | INTRAUTO | AD REM RM NV

Other related companies as H VAN AUTGAERDEN: BBL | Nursen (Chez) | BISCUITERIE JACKY | INTRAUTO | AD REM RM NV

H VAN AUTGAERDEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H VAN AUTGAERDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf H VAN AUTGAERDEN bevindt zich op het adres: TE BOELAARLEI 84; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Services annexes des transports terrestres. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
De hoofdactiviteit van H VAN AUTGAERDEN is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H VAN AUTGAERDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H VAN AUTGAERDEN, openstaande posities, locatie van H VAN AUTGAERDEN op de kaart.

H VAN AUTGAERDEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is H VAN AUTGAERDEN, company assigned to the tax number BE05163269042. The company H VAN AUTGAERDEN is located at the address: TE BOELAARLEI 84; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Services annexes des transports terrestres. List of products are Marques de Voitures: Peugeot.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Opérateurs de Parcs Automobiles..
The main activity of H VAN AUTGAERDEN is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H VAN AUTGAERDEN is not available. You also can look at reviews of H VAN AUTGAERDEN, open positions, location of H VAN AUTGAERDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H VAN AUTGAERDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H VAN AUTGAERDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H VAN AUTGAERDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H VAN AUTGAERDEN, employees, financial statistics.