INTRAUTO

Contactgegevens INTRAUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTRAUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTRAUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUST VAN DE WIELELEI 69; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33252525 (+32-33252525) 33252525 (+32-33252525)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTRAUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTRAUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTRAUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTRAUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTRAUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTRAUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTRAUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTRAUTO
Products information INTRAUTO

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTRAUTO
(Get full report from official database of BE for INTRAUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTRAUTO
Addition kinds of activities for INTRAUTO

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
28420300. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament

Werken bij INTRAUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTRAUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTRAUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTRAUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van INTRAUTO in sociale netwerken
Look for responds of INTRAUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTRAUTO. Laat een reactie achter voor INTRAUTO. INTRAUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTRAUTO. Leave a respond for INTRAUTO. INTRAUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTRAUTO op de google maps. Adres en contacten INTRAUTO
Location of INTRAUTO on the google maps. Address and contacts of INTRAUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come INTRAUTO INTRAUTO: IMMOLINE BVBA | BUREAU NEW KEEP IN TOUCH | JANNSEN - KELLLENS YVAN ELEKTRO | Ligna NV | MICHIELS J

Other related companies as INTRAUTO: IMMOLINE BVBA | BUREAU NEW KEEP IN TOUCH | JANNSEN - KELLLENS YVAN ELEKTRO | Ligna NV | MICHIELS J

INTRAUTO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTRAUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf INTRAUTO bevindt zich op het adres: AUGUST VAN DE WIELELEI 69; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van INTRAUTO is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTRAUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTRAUTO, openstaande posities, locatie van INTRAUTO op de kaart.

INTRAUTO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTRAUTO, company assigned to the tax number BE05145690917. The company INTRAUTO is located at the address: AUGUST VAN DE WIELELEI 69; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Marques de Voitures: Opel.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of INTRAUTO is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTRAUTO is not available. You also can look at reviews of INTRAUTO, open positions, location of INTRAUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTRAUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTRAUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTRAUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTRAUTO, employees, financial statistics.