GARAGE HERPHELIN

Contactgegevens GARAGE HERPHELIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE HERPHELIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE HERPHELIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE-CHAUSS?E 163; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69773311 (+32-69773311) 69773311 (+32-69773311)

Fax (fax): +32 (81) 627-11-35 +32 (81) 627-11-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE HERPHELIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE HERPHELIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE HERPHELIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE HERPHELIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE HERPHELIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE HERPHELIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE HERPHELIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE HERPHELIN
Products information GARAGE HERPHELIN

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE HERPHELIN
(Get full report from official database of BE for GARAGE HERPHELIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE HERPHELIN
Addition kinds of activities for GARAGE HERPHELIN

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
37110108. Stationwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Station wagons (motor vehicles), assembly of
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast

Werken bij GARAGE HERPHELIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE HERPHELIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE HERPHELIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE HERPHELIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

Zoek naar antwoorden van GARAGE HERPHELIN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE HERPHELIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE HERPHELIN. Laat een reactie achter voor GARAGE HERPHELIN. GARAGE HERPHELIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE HERPHELIN. Leave a respond for GARAGE HERPHELIN. GARAGE HERPHELIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE HERPHELIN op de google maps. Adres en contacten GARAGE HERPHELIN
Location of GARAGE HERPHELIN on the google maps. Address and contacts of GARAGE HERPHELIN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE HERPHELIN GARAGE HERPHELIN: BUREAU GESTION & INFORM. | BLOEMENWEELDE | Amez F | DAKWERKEN VERLEYE | SCREEN+ GRAFICAL BVBA

Other related companies as GARAGE HERPHELIN: BUREAU GESTION & INFORM. | BLOEMENWEELDE | Amez F | DAKWERKEN VERLEYE | SCREEN+ GRAFICAL BVBA

GARAGE HERPHELIN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE HERPHELIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf GARAGE HERPHELIN bevindt zich op het adres: RUE NEUVE-CHAUSS?E 163; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van GARAGE HERPHELIN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE HERPHELIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE HERPHELIN, openstaande posities, locatie van GARAGE HERPHELIN op de kaart.

GARAGE HERPHELIN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE HERPHELIN, company assigned to the tax number BE01880004882. The company GARAGE HERPHELIN is located at the address: RUE NEUVE-CHAUSS?E 163; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Véhicules automobiles. Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Entretien and réparations de voitures. List of products are Marques de Voitures: Volkswagen & Audi.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of GARAGE HERPHELIN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE HERPHELIN is not available. You also can look at reviews of GARAGE HERPHELIN, open positions, location of GARAGE HERPHELIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE HERPHELIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE HERPHELIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE HERPHELIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE HERPHELIN, employees, financial statistics.