BUREAU GESTION & INFORM.

Contactgegevens BUREAU GESTION & INFORM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU GESTION & INFORM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU GESTION & INFORM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-PIETERSSTEENWEG 387; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27361168 (+32-27361168) 27361168 (+32-27361168)

Fax (fax): +32 (84) 370-21-13 +32 (84) 370-21-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU GESTION & INFORM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU GESTION & INFORM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU GESTION & INFORM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU GESTION & INFORM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU GESTION & INFORM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU GESTION & INFORM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU GESTION & INFORM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU GESTION & INFORM.
Products information BUREAU GESTION & INFORM.

BTW identificatienummer (tax): BE04055297851
Ondernemingsnummer: 6011688232
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 168,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BUREAU GESTION & INFORM. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU GESTION & INFORM.
(Get full report from official database of BE for BUREAU GESTION & INFORM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU GESTION & INFORM.
Addition kinds of activities for BUREAU GESTION & INFORM.

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's

Werken bij BUREAU GESTION & INFORM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU GESTION & INFORM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU GESTION & INFORM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU GESTION & INFORM.. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Vaste Job

    Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

Zoek naar antwoorden van BUREAU GESTION & INFORM. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU GESTION & INFORM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU GESTION & INFORM.. Laat een reactie achter voor BUREAU GESTION & INFORM.. BUREAU GESTION & INFORM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU GESTION & INFORM.. Leave a respond for BUREAU GESTION & INFORM.. BUREAU GESTION & INFORM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU GESTION & INFORM. op de google maps. Adres en contacten BUREAU GESTION & INFORM.
Location of BUREAU GESTION & INFORM. on the google maps. Address and contacts of BUREAU GESTION & INFORM.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU GESTION & INFORM. BUREAU GESTION & INFORM.: TRANSPORTATION CONSULTANCIES INTERNATIONAL SPRL | G.FLEXSERVICE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | MP BUYL | Vereniging van Industri?le Pluimveeslachterijen Belgi?

Other related companies as BUREAU GESTION & INFORM.: TRANSPORTATION CONSULTANCIES INTERNATIONAL SPRL | G.FLEXSERVICE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | MP BUYL | Vereniging van Industri?le Pluimveeslachterijen Belgi?

BUREAU GESTION & INFORM. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU GESTION & INFORM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055297851. Het bedrijf BUREAU GESTION & INFORM. bevindt zich op het adres: SINT-PIETERSSTEENWEG 387; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 168,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BUREAU GESTION & INFORM. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU GESTION & INFORM. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU GESTION & INFORM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU GESTION & INFORM., openstaande posities, locatie van BUREAU GESTION & INFORM. op de kaart.

BUREAU GESTION & INFORM. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU GESTION & INFORM., company assigned to the tax number BE04055297851. The company BUREAU GESTION & INFORM. is located at the address: SINT-PIETERSSTEENWEG 387; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 168,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BUREAU GESTION & INFORM. were not found.
The main activity of BUREAU GESTION & INFORM. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU GESTION & INFORM. is not available. You also can look at reviews of BUREAU GESTION & INFORM., open positions, location of BUREAU GESTION & INFORM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU GESTION & INFORM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU GESTION & INFORM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU GESTION & INFORM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU GESTION & INFORM., employees, financial statistics.