VOLWASSENENOND. L.B.C.

Particuliere bedrijvencommunicatie • VOLWASSENENOND. L.B.C.
Private companiesCommunications • VOLWASSENENOND. L.B.C.

Contactgegevens VOLWASSENENOND. L.B.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLWASSENENOND. L.B.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLWASSENENOND. L.B.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEGESTRAAT 1; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11429829 (+32-11429829) 11429829 (+32-11429829)

Fax (fax): +32 (4) 247-79-33 +32 (4) 247-79-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLWASSENENOND. L.B.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLWASSENENOND. L.B.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLWASSENENOND. L.B.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLWASSENENOND. L.B.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLWASSENENOND. L.B.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLWASSENENOND. L.B.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLWASSENENOND. L.B.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLWASSENENOND. L.B.C.
Products information VOLWASSENENOND. L.B.C.

BTW identificatienummer (tax): BE02926727294
Ondernemingsnummer: 1221374511
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VOLWASSENENOND. L.B.C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Volwassenenonderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLWASSENENOND. L.B.C.
(Get full report from official database of BE for VOLWASSENENOND. L.B.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLWASSENENOND. L.B.C.
Addition kinds of activities for VOLWASSENENOND. L.B.C.

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
62899901. Financiële verslaggeving | Financial reporting
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij VOLWASSENENOND. L.B.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLWASSENENOND. L.B.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLWASSENENOND. L.B.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van VOLWASSENENOND. L.B.C. in sociale netwerken
Look for responds of VOLWASSENENOND. L.B.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. Laat een reactie achter voor VOLWASSENENOND. L.B.C.. VOLWASSENENOND. L.B.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLWASSENENOND. L.B.C.. Leave a respond for VOLWASSENENOND. L.B.C.. VOLWASSENENOND. L.B.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLWASSENENOND. L.B.C. op de google maps. Adres en contacten VOLWASSENENOND. L.B.C.
Location of VOLWASSENENOND. L.B.C. on the google maps. Address and contacts of VOLWASSENENOND. L.B.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLWASSENENOND. L.B.C. VOLWASSENENOND. L.B.C.: Gastronome (Au) | Sally Ponet | VAN CAUTEREN MARC | ESPRIT DESIGN | Hiro-Snack

Other related companies as VOLWASSENENOND. L.B.C.: Gastronome (Au) | Sally Ponet | VAN CAUTEREN MARC | ESPRIT DESIGN | Hiro-Snack

VOLWASSENENOND. L.B.C. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLWASSENENOND. L.B.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02926727294. Het bedrijf VOLWASSENENOND. L.B.C. bevindt zich op het adres: COLLEGESTRAAT 1; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Volwassenenonderwijs. Producten gemaakt in VOLWASSENENOND. L.B.C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLWASSENENOND. L.B.C. is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLWASSENENOND. L.B.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLWASSENENOND. L.B.C., openstaande posities, locatie van VOLWASSENENOND. L.B.C. op de kaart.

VOLWASSENENOND. L.B.C. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLWASSENENOND. L.B.C., company assigned to the tax number BE02926727294. The company VOLWASSENENOND. L.B.C. is located at the address: COLLEGESTRAAT 1; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Volwassenenonderwijs. Products created in VOLWASSENENOND. L.B.C. were not found.
The main activity of VOLWASSENENOND. L.B.C. is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLWASSENENOND. L.B.C. is not available. You also can look at reviews of VOLWASSENENOND. L.B.C., open positions, location of VOLWASSENENOND. L.B.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLWASSENENOND. L.B.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLWASSENENOND. L.B.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLWASSENENOND. L.B.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLWASSENENOND. L.B.C., employees, financial statistics.