Sally Ponet

Particuliere bedrijvencommunicatie • Sally Ponet
Private companiesCommunications • Sally Ponet

Contactgegevens Sally Ponet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sally Ponet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sally Ponet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Runkstersteenweg 180; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 72 65 01; 0476 46 73 81 (+32-011 72 65 01; 0476 46 73 81) 011 72 65 01; 0476 46 73 81 (+32-011 72 65 01; 0476 46 73 81)

Fax (fax): +32 (63) 235-47-54 +32 (63) 235-47-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sally Ponet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sally Ponet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sally Ponet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sally Ponet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sally Ponet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sally Ponet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sally Ponet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sally Ponet
Products information Sally Ponet

BTW identificatienummer (tax): BE04333801269
Ondernemingsnummer: 3906158447
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Sally Ponet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sally Ponet
(Get full report from official database of BE for Sally Ponet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sally Ponet
Addition kinds of activities for Sally Ponet

289201. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
47310100. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
51690901. Gelatine | Gelatin
62829905. Manager van fondsen, contract of honorarium | Manager of mutual funds, contract or fee basis
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij Sally Ponet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sally Ponet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sally Ponet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sally Ponet. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van Sally Ponet in sociale netwerken
Look for responds of Sally Ponet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sally Ponet. Laat een reactie achter voor Sally Ponet. Sally Ponet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sally Ponet. Leave a respond for Sally Ponet. Sally Ponet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sally Ponet op de google maps. Adres en contacten Sally Ponet
Location of Sally Ponet on the google maps. Address and contacts of Sally Ponet

Andere gerelateerde bedrijven als come Sally Ponet Sally Ponet: Ateliers Bergmans (Les) SPRL | Huys R | INST.PROM.SOC. DON BOSCO | LA POSTE | De Vlek

Other related companies as Sally Ponet: Ateliers Bergmans (Les) SPRL | Huys R | INST.PROM.SOC. DON BOSCO | LA POSTE | De Vlek

Sally Ponet is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sally Ponet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333801269. Het bedrijf Sally Ponet bevindt zich op het adres: Runkstersteenweg 180; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Sally Ponet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sally Ponet is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sally Ponet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sally Ponet, openstaande posities, locatie van Sally Ponet op de kaart.

Sally Ponet is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sally Ponet, company assigned to the tax number BE04333801269. The company Sally Ponet is located at the address: Runkstersteenweg 180; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. Products created in Sally Ponet were not found.
The main activity of Sally Ponet is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sally Ponet is not available. You also can look at reviews of Sally Ponet, open positions, location of Sally Ponet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sally Ponet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sally Ponet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sally Ponet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sally Ponet, employees, financial statistics.