Ateliers Bergmans (Les) SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Ateliers Bergmans (Les) SPRL
Private companiesCommunications • Ateliers Bergmans (Les) SPRL

Contactgegevens Ateliers Bergmans (Les) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Bergmans (Les) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Bergmans (Les) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Gaz 55A; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 01 02 (+32-02 513 01 02) 02 513 01 02 (+32-02 513 01 02)

Fax (fax): +32 (9) 392-99-15 +32 (9) 392-99-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Bergmans (Les) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Bergmans (Les) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Bergmans (Les) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Bergmans (Les) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Bergmans (Les) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Bergmans (Les) SPRL
Products information Ateliers Bergmans (Les) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05248413085
Ondernemingsnummer: 3328826904
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Ateliers Bergmans (Les) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Bergmans (Les) SPRL
(Get full report from official database of BE for Ateliers Bergmans (Les) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Bergmans (Les) SPRL
Addition kinds of activities for Ateliers Bergmans (Les) SPRL

23920502. Stofdoeken: gemaakt van aangekochte materialen | Dust cloths: made from purchased materials
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
54110000. Kruidenierszaken | Grocery stores
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij Ateliers Bergmans (Les) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Bergmans (Les) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Productiearbeider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

 • poederlakker (TIEGEM)

  Regio: TIEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

 • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

 • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

  Regio: SPIERE

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

 • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Personal trainer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

  Type: Zelfstandige activiteit

  - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

 • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Bergmans (Les) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Bergmans (Les) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Laat een reactie achter voor Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Ateliers Bergmans (Les) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Leave a respond for Ateliers Bergmans (Les) SPRL. Ateliers Bergmans (Les) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Bergmans (Les) SPRL op de google maps. Adres en contacten Ateliers Bergmans (Les) SPRL
Location of Ateliers Bergmans (Les) SPRL on the google maps. Address and contacts of Ateliers Bergmans (Les) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Bergmans (Les) SPRL Ateliers Bergmans (Les) SPRL: FORTIS | BUREAU COMHAIRE | Echo d'Orient | Van den Noortgaete Patricia | ST?PHANE HORMAN

Other related companies as Ateliers Bergmans (Les) SPRL: FORTIS | BUREAU COMHAIRE | Echo d'Orient | Van den Noortgaete Patricia | ST?PHANE HORMAN

Ateliers Bergmans (Les) SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Bergmans (Les) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05248413085. Het bedrijf Ateliers Bergmans (Les) SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Gaz 55A; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Ateliers Bergmans (Les) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Bergmans (Les) SPRL is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Bergmans (Les) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Bergmans (Les) SPRL, openstaande posities, locatie van Ateliers Bergmans (Les) SPRL op de kaart.

Ateliers Bergmans (Les) SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Bergmans (Les) SPRL, company assigned to the tax number BE05248413085. The company Ateliers Bergmans (Les) SPRL is located at the address: Rue du Gaz 55A; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Ateliers Bergmans (Les) SPRL were not found.
The main activity of Ateliers Bergmans (Les) SPRL is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Bergmans (Les) SPRL is not available. You also can look at reviews of Ateliers Bergmans (Les) SPRL, open positions, location of Ateliers Bergmans (Les) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Bergmans (Les) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Bergmans (Les) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Bergmans (Les) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Bergmans (Les) SPRL, employees, financial statistics.