PAULUS

Contactgegevens PAULUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAULUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAULUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CINEY 180; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 477886088 (+32-477886088) 477886088 (+32-477886088)

Fax (fax): +32 (84) 895-52-28 +32 (84) 895-52-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAULUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAULUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAULUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAULUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAULUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAULUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAULUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAULUS
Products information PAULUS

BTW identificatienummer (tax): BE09565765380
Ondernemingsnummer: 8295471191
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PAULUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAULUS
(Get full report from official database of BE for PAULUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAULUS
Addition kinds of activities for PAULUS

806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
29110206. oplosmiddelen | Solvents
36340509. Razors, elektrisch | Razors, electric
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij PAULUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAULUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAULUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAULUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van PAULUS in sociale netwerken
Look for responds of PAULUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAULUS. Laat een reactie achter voor PAULUS. PAULUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAULUS. Leave a respond for PAULUS. PAULUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAULUS op de google maps. Adres en contacten PAULUS
Location of PAULUS on the google maps. Address and contacts of PAULUS

Andere gerelateerde bedrijven als come PAULUS PAULUS: COIFFURE BEAUTY | Krea-Lille | T.C. BELLEHEIDE | A.C.T. Research | HENRI SERGOYNE

Other related companies as PAULUS: COIFFURE BEAUTY | Krea-Lille | T.C. BELLEHEIDE | A.C.T. Research | HENRI SERGOYNE

PAULUS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAULUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565765380. Het bedrijf PAULUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CINEY 180; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in PAULUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAULUS is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAULUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAULUS, openstaande posities, locatie van PAULUS op de kaart.

PAULUS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAULUS, company assigned to the tax number BE09565765380. The company PAULUS is located at the address: CHAUSS?E DE CINEY 180; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voertuigen. Products created in PAULUS were not found.
The main activity of PAULUS is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAULUS is not available. You also can look at reviews of PAULUS, open positions, location of PAULUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAULUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAULUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAULUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAULUS, employees, financial statistics.