A.C.T. Research

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A.C.T. Research
Private companiesHealth Services • A.C.T. Research

Contactgegevens A.C.T. Research: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.T. Research: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.T. Research

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 456; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 757 01 02 (+32-02 757 01 02) 02 757 01 02 (+32-02 757 01 02)

Fax (fax): 02 757 06 38 (+32-02 757 06 38) 02 757 06 38 (+32-02 757 06 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.T. Research: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.T. Research"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.T. Research"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.T. Research, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.T. Research. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.T. Research, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.T. Research. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.T. Research
Products information A.C.T. Research

BTW identificatienummer (tax): BE04507110595
Ondernemingsnummer: 7699462890
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Automobile bodies - Construction; Automobile - Fitting up & conversion

Product categorie (product category): Tail-lifts for trucks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.T. Research
(Get full report from official database of BE for A.C.T. Research)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.T. Research
Addition kinds of activities for A.C.T. Research

497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
79110201. Kinderdansschool | Childrens' dancing school
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij A.C.T. Research: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.T. Research: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.T. Research. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.T. Research. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van A.C.T. Research in sociale netwerken
Look for responds of A.C.T. Research in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.T. Research. Laat een reactie achter voor A.C.T. Research. A.C.T. Research bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.T. Research. Leave a respond for A.C.T. Research. A.C.T. Research on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.T. Research op de google maps. Adres en contacten A.C.T. Research
Location of A.C.T. Research on the google maps. Address and contacts of A.C.T. Research

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.T. Research A.C.T. Research: De Neckere R | Astudillo Ramirez Miguel | DIVERGENCE COIFFURE | W.C. STRIJD EN ZEGE | BOUCHERIE TRAITEUR DEPUYDT & FILS

Other related companies as A.C.T. Research: De Neckere R | Astudillo Ramirez Miguel | DIVERGENCE COIFFURE | W.C. STRIJD EN ZEGE | BOUCHERIE TRAITEUR DEPUYDT & FILS

A.C.T. Research is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.T. Research, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04507110595. Het bedrijf A.C.T. Research bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 456; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tail-lifts for trucks. Lijst met producten zijn Automobile bodies - Construction; Automobile - Fitting up & conversion.
De hoofdactiviteit van A.C.T. Research is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.T. Research is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.T. Research, openstaande posities, locatie van A.C.T. Research op de kaart.

A.C.T. Research is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.T. Research, company assigned to the tax number BE04507110595. The company A.C.T. Research is located at the address: Leuvensesteenweg 456; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tail-lifts for trucks. List of products are Automobile bodies - Construction; Automobile - Fitting up & conversion.
The main activity of A.C.T. Research is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.T. Research is not available. You also can look at reviews of A.C.T. Research, open positions, location of A.C.T. Research on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.T. Research, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.T. Research, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.T. Research, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.T. Research, employees, financial statistics.