AUTO 2000

Contactgegevens AUTO 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADSBEEMD 1313; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13462605 (+32-13462605) 13462605 (+32-13462605)

Fax (fax): +32 (81) 545-83-95 +32 (81) 545-83-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO 2000
Products information AUTO 2000

BTW identificatienummer (tax): BE07421508789
Ondernemingsnummer: 6248992919
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AUTO 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO 2000
(Get full report from official database of BE for AUTO 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO 2000
Addition kinds of activities for AUTO 2000

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
60229900. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing

Werken bij AUTO 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO 2000. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

 • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

 • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Strijkster (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: stroobants guido &christian

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

 • Jobstudent (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

 • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: SIGNTS

  Type: Vaste Job

  Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

 • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van AUTO 2000 in sociale netwerken
Look for responds of AUTO 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO 2000. Laat een reactie achter voor AUTO 2000. AUTO 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO 2000. Leave a respond for AUTO 2000. AUTO 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO 2000 op de google maps. Adres en contacten AUTO 2000
Location of AUTO 2000 on the google maps. Address and contacts of AUTO 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO 2000 AUTO 2000: SPAR FROONINCKX-LINDEN | RUDI BOLS | IJSSALON AMADEO | Marie | Joos Peter

Other related companies as AUTO 2000: SPAR FROONINCKX-LINDEN | RUDI BOLS | IJSSALON AMADEO | Marie | Joos Peter

AUTO 2000 is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421508789. Het bedrijf AUTO 2000 bevindt zich op het adres: STADSBEEMD 1313; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AUTO 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO 2000 is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO 2000, openstaande posities, locatie van AUTO 2000 op de kaart.

AUTO 2000 is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO 2000, company assigned to the tax number BE07421508789. The company AUTO 2000 is located at the address: STADSBEEMD 1313; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voertuigen. Products created in AUTO 2000 were not found.
The main activity of AUTO 2000 is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO 2000 is not available. You also can look at reviews of AUTO 2000, open positions, location of AUTO 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO 2000, employees, financial statistics.