SPAR FROONINCKX-LINDEN

Contactgegevens SPAR FROONINCKX-LINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPAR FROONINCKX-LINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPAR FROONINCKX-LINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeentestraat 20; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 62 00 61 (+32-016 62 00 61) 016 62 00 61 (+32-016 62 00 61)

Fax (fax): +32 (12) 618-26-70 +32 (12) 618-26-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPAR FROONINCKX-LINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPAR FROONINCKX-LINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPAR FROONINCKX-LINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPAR FROONINCKX-LINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPAR FROONINCKX-LINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPAR FROONINCKX-LINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPAR FROONINCKX-LINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPAR FROONINCKX-LINDEN
Products information SPAR FROONINCKX-LINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE09742370605
Ondernemingsnummer: 3702911376
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SPAR FROONINCKX-LINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets and Department stores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPAR FROONINCKX-LINDEN
(Get full report from official database of BE for SPAR FROONINCKX-LINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPAR FROONINCKX-LINDEN
Addition kinds of activities for SPAR FROONINCKX-LINDEN

762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
16290402. Landwinning | Land reclamation
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial

Werken bij SPAR FROONINCKX-LINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPAR FROONINCKX-LINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPAR FROONINCKX-LINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPAR FROONINCKX-LINDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van SPAR FROONINCKX-LINDEN in sociale netwerken
Look for responds of SPAR FROONINCKX-LINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPAR FROONINCKX-LINDEN. Laat een reactie achter voor SPAR FROONINCKX-LINDEN. SPAR FROONINCKX-LINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPAR FROONINCKX-LINDEN. Leave a respond for SPAR FROONINCKX-LINDEN. SPAR FROONINCKX-LINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPAR FROONINCKX-LINDEN op de google maps. Adres en contacten SPAR FROONINCKX-LINDEN
Location of SPAR FROONINCKX-LINDEN on the google maps. Address and contacts of SPAR FROONINCKX-LINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPAR FROONINCKX-LINDEN SPAR FROONINCKX-LINDEN: Van der Donckt G BVBA | GOTINK A. SCHILDERWERKEN | Wese Anne | Chapuis (Le) | Emmanuel MOUROT

Other related companies as SPAR FROONINCKX-LINDEN: Van der Donckt G BVBA | GOTINK A. SCHILDERWERKEN | Wese Anne | Chapuis (Le) | Emmanuel MOUROT

SPAR FROONINCKX-LINDEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPAR FROONINCKX-LINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09742370605. Het bedrijf SPAR FROONINCKX-LINDEN bevindt zich op het adres: Gemeentestraat 20; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarkets and Department stores. Producten gemaakt in SPAR FROONINCKX-LINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPAR FROONINCKX-LINDEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPAR FROONINCKX-LINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPAR FROONINCKX-LINDEN, openstaande posities, locatie van SPAR FROONINCKX-LINDEN op de kaart.

SPAR FROONINCKX-LINDEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPAR FROONINCKX-LINDEN, company assigned to the tax number BE09742370605. The company SPAR FROONINCKX-LINDEN is located at the address: Gemeentestraat 20; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarkets and Department stores. Products created in SPAR FROONINCKX-LINDEN were not found.
The main activity of SPAR FROONINCKX-LINDEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPAR FROONINCKX-LINDEN is not available. You also can look at reviews of SPAR FROONINCKX-LINDEN, open positions, location of SPAR FROONINCKX-LINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPAR FROONINCKX-LINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPAR FROONINCKX-LINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPAR FROONINCKX-LINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPAR FROONINCKX-LINDEN, employees, financial statistics.