ATTILA NEMETH

Contactgegevens ATTILA NEMETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATTILA NEMETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATTILA NEMETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43883336 (+32-43883336) 43883336 (+32-43883336)

Fax (fax): +32 (53) 537-99-50 +32 (53) 537-99-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATTILA NEMETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATTILA NEMETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATTILA NEMETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATTILA NEMETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATTILA NEMETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATTILA NEMETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATTILA NEMETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATTILA NEMETH
Products information ATTILA NEMETH

BTW identificatienummer (tax): BE01166717529
Ondernemingsnummer: 6272888183
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ATTILA NEMETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATTILA NEMETH
(Get full report from official database of BE for ATTILA NEMETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATTILA NEMETH
Addition kinds of activities for ATTILA NEMETH

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
28910102. Laminerende verbindingen | Laminating compounds
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec

Werken bij ATTILA NEMETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATTILA NEMETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATTILA NEMETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATTILA NEMETH. Looking for open vacancies in other companies

 • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

 • Kraanman (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

 • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

  Regio: BASSEVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • Chauffeur Lincent (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

Zoek naar antwoorden van ATTILA NEMETH in sociale netwerken
Look for responds of ATTILA NEMETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATTILA NEMETH. Laat een reactie achter voor ATTILA NEMETH. ATTILA NEMETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATTILA NEMETH. Leave a respond for ATTILA NEMETH. ATTILA NEMETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATTILA NEMETH op de google maps. Adres en contacten ATTILA NEMETH
Location of ATTILA NEMETH on the google maps. Address and contacts of ATTILA NEMETH

Andere gerelateerde bedrijven als come ATTILA NEMETH ATTILA NEMETH: FERME STASSE | PHILIPPE HENNAU | INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN | COIFFURE CLAUDINE | BEYENS-PHOTO-CINE-SON

Other related companies as ATTILA NEMETH: FERME STASSE | PHILIPPE HENNAU | INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN | COIFFURE CLAUDINE | BEYENS-PHOTO-CINE-SON

ATTILA NEMETH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATTILA NEMETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01166717529. Het bedrijf ATTILA NEMETH bevindt zich op het adres: RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in ATTILA NEMETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATTILA NEMETH is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATTILA NEMETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATTILA NEMETH, openstaande posities, locatie van ATTILA NEMETH op de kaart.

ATTILA NEMETH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATTILA NEMETH, company assigned to the tax number BE01166717529. The company ATTILA NEMETH is located at the address: RUE FR?SON 33; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in ATTILA NEMETH were not found.
The main activity of ATTILA NEMETH is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATTILA NEMETH is not available. You also can look at reviews of ATTILA NEMETH, open positions, location of ATTILA NEMETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATTILA NEMETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATTILA NEMETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATTILA NEMETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATTILA NEMETH, employees, financial statistics.