INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN
Private companiesNondepository Credit Institutions • INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

Contactgegevens INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRAAKSTRAAT 37; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32359221 32359221

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN
Products information INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN
Addition kinds of activities for INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
703203. Sportkampen | Sporting camps
32550100. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
34460501. Kanalen, furring | Channels, furring
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
50930104. Textielafval | Textile waste
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Laat een reactie achter voor INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. Leave a respond for INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN. INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN
Location of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: PETER WOUTERS | Praktijk Paro-Implantologie-Endodontologie | PIETER ROOX | Bamelis P Jr | ROBERT VIAENE

Other related companies as INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN: PETER WOUTERS | Praktijk Paro-Implantologie-Endodontologie | PIETER ROOX | Bamelis P Jr | ROBERT VIAENE

INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN bevindt zich op het adres: DRAAKSTRAAT 37; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, openstaande posities, locatie van INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN op de kaart.

INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, company assigned to the tax number BE03298614501. The company INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is located at the address: DRAAKSTRAAT 37; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN were not found.
The main activity of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, open positions, location of INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONALE JONGERENUITWISSELINGEN, employees, financial statistics.