AMERICAN CAR BELTRACOM

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • AMERICAN CAR BELTRACOM
Private companiesAgricultural Production - Crops • AMERICAN CAR BELTRACOM

Contactgegevens AMERICAN CAR BELTRACOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMERICAN CAR BELTRACOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMERICAN CAR BELTRACOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GATTI DE GAMONDSTRAAT 108; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23764101 (+32-23764101) 23764101 (+32-23764101)

Fax (fax): +32 (12) 360-57-50 +32 (12) 360-57-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMERICAN CAR BELTRACOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMERICAN CAR BELTRACOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMERICAN CAR BELTRACOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMERICAN CAR BELTRACOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMERICAN CAR BELTRACOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMERICAN CAR BELTRACOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMERICAN CAR BELTRACOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMERICAN CAR BELTRACOM
Products information AMERICAN CAR BELTRACOM

BTW identificatienummer (tax): BE09068634033
Ondernemingsnummer: 2663330078
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in AMERICAN CAR BELTRACOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMERICAN CAR BELTRACOM
(Get full report from official database of BE for AMERICAN CAR BELTRACOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMERICAN CAR BELTRACOM
Addition kinds of activities for AMERICAN CAR BELTRACOM

521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
26210306. Filter papier | Filter paper
39991103. Modellen, algemeen, behalve speelgoed | Models, general, except toy
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij AMERICAN CAR BELTRACOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMERICAN CAR BELTRACOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMERICAN CAR BELTRACOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMERICAN CAR BELTRACOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

 • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

 • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

 • Natuursteenbewerker (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

 • Young Graduate Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

 • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Vaste Job

  Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Diëtiste (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Docent Engels (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van AMERICAN CAR BELTRACOM in sociale netwerken
Look for responds of AMERICAN CAR BELTRACOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMERICAN CAR BELTRACOM. Laat een reactie achter voor AMERICAN CAR BELTRACOM. AMERICAN CAR BELTRACOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMERICAN CAR BELTRACOM. Leave a respond for AMERICAN CAR BELTRACOM. AMERICAN CAR BELTRACOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMERICAN CAR BELTRACOM op de google maps. Adres en contacten AMERICAN CAR BELTRACOM
Location of AMERICAN CAR BELTRACOM on the google maps. Address and contacts of AMERICAN CAR BELTRACOM

Andere gerelateerde bedrijven als come AMERICAN CAR BELTRACOM AMERICAN CAR BELTRACOM: FLAGOS & CIE NV | Marc Elec SPRL | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | PEPERMANS | JEAN-JACQUES STEIGRAD

Other related companies as AMERICAN CAR BELTRACOM: FLAGOS & CIE NV | Marc Elec SPRL | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | PEPERMANS | JEAN-JACQUES STEIGRAD

AMERICAN CAR BELTRACOM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMERICAN CAR BELTRACOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09068634033. Het bedrijf AMERICAN CAR BELTRACOM bevindt zich op het adres: GATTI DE GAMONDSTRAAT 108; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in AMERICAN CAR BELTRACOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMERICAN CAR BELTRACOM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMERICAN CAR BELTRACOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMERICAN CAR BELTRACOM, openstaande posities, locatie van AMERICAN CAR BELTRACOM op de kaart.

AMERICAN CAR BELTRACOM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMERICAN CAR BELTRACOM, company assigned to the tax number BE09068634033. The company AMERICAN CAR BELTRACOM is located at the address: GATTI DE GAMONDSTRAAT 108; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voertuigen. Products created in AMERICAN CAR BELTRACOM were not found.
The main activity of AMERICAN CAR BELTRACOM is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMERICAN CAR BELTRACOM is not available. You also can look at reviews of AMERICAN CAR BELTRACOM, open positions, location of AMERICAN CAR BELTRACOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMERICAN CAR BELTRACOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMERICAN CAR BELTRACOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMERICAN CAR BELTRACOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMERICAN CAR BELTRACOM, employees, financial statistics.