FLAGOS & CIE NV

Contactgegevens FLAGOS & CIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGOS & CIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGOS & CIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grotesteenweg 6 9870 Zulte - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-88-87-25 32-93-88-87-25

Fax (fax): 32-93-88-86-64 32-93-88-86-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGOS & CIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGOS & CIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGOS & CIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGOS & CIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGOS & CIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGOS & CIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGOS & CIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGOS & CIE NV
Products information FLAGOS & CIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05885620117
Ondernemingsnummer: 8061737060
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLAGOS & CIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial building construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGOS & CIE NV
(Get full report from official database of BE for FLAGOS & CIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGOS & CIE NV
Addition kinds of activities for FLAGOS & CIE NV

4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat

Werken bij FLAGOS & CIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGOS & CIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGOS & CIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGOS & CIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van FLAGOS & CIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAGOS & CIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGOS & CIE NV. Laat een reactie achter voor FLAGOS & CIE NV. FLAGOS & CIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGOS & CIE NV. Leave a respond for FLAGOS & CIE NV. FLAGOS & CIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGOS & CIE NV op de google maps. Adres en contacten FLAGOS & CIE NV
Location of FLAGOS & CIE NV on the google maps. Address and contacts of FLAGOS & CIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGOS & CIE NV FLAGOS & CIE NV: Yves Rocher | Labelcomat BVBA | CONTAINERS DEMETS | MUTUALIT? LIB?RALE | AIME LALOUX

Other related companies as FLAGOS & CIE NV: Yves Rocher | Labelcomat BVBA | CONTAINERS DEMETS | MUTUALIT? LIB?RALE | AIME LALOUX

FLAGOS & CIE NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGOS & CIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05885620117. Het bedrijf FLAGOS & CIE NV bevindt zich op het adres: Grotesteenweg 6 9870 Zulte - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial building construction. Producten gemaakt in FLAGOS & CIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGOS & CIE NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGOS & CIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGOS & CIE NV, openstaande posities, locatie van FLAGOS & CIE NV op de kaart.

FLAGOS & CIE NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAGOS & CIE NV, company assigned to the tax number BE05885620117. The company FLAGOS & CIE NV is located at the address: Grotesteenweg 6 9870 Zulte - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial building construction. Products created in FLAGOS & CIE NV were not found.
The main activity of FLAGOS & CIE NV is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGOS & CIE NV is not available. You also can look at reviews of FLAGOS & CIE NV, open positions, location of FLAGOS & CIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGOS & CIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGOS & CIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGOS & CIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGOS & CIE NV, employees, financial statistics.