DE KAASPLANK

Contactgegevens DE KAASPLANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KAASPLANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KAASPLANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOERENKRIJGLAAN 49; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14547058 (+32-14547058) 14547058 (+32-14547058)

Fax (fax): +32 (67) 128-94-31 +32 (67) 128-94-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KAASPLANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KAASPLANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KAASPLANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KAASPLANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KAASPLANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KAASPLANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KAASPLANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KAASPLANK
Products information DE KAASPLANK

BTW identificatienummer (tax): BE08001037597
Ondernemingsnummer: 9234527587
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE KAASPLANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KAASPLANK
(Get full report from official database of BE for DE KAASPLANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KAASPLANK
Addition kinds of activities for DE KAASPLANK

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty

Werken bij DE KAASPLANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KAASPLANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KAASPLANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KAASPLANK. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

 • Machine operator (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

 • Customer Service medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

 • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

 • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

 • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

Zoek naar antwoorden van DE KAASPLANK in sociale netwerken
Look for responds of DE KAASPLANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KAASPLANK. Laat een reactie achter voor DE KAASPLANK. DE KAASPLANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KAASPLANK. Leave a respond for DE KAASPLANK. DE KAASPLANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KAASPLANK op de google maps. Adres en contacten DE KAASPLANK
Location of DE KAASPLANK on the google maps. Address and contacts of DE KAASPLANK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KAASPLANK DE KAASPLANK: RIVERSIDE MULTIMEDIA | BUYCK & NUYTENS | FRITUUR POLLEKE | COIFFURE LEON | T.L.C.

Other related companies as DE KAASPLANK: RIVERSIDE MULTIMEDIA | BUYCK & NUYTENS | FRITUUR POLLEKE | COIFFURE LEON | T.L.C.

DE KAASPLANK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KAASPLANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08001037597. Het bedrijf DE KAASPLANK bevindt zich op het adres: BOERENKRIJGLAAN 49; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Producten gemaakt in DE KAASPLANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KAASPLANK is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KAASPLANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KAASPLANK, openstaande posities, locatie van DE KAASPLANK op de kaart.

DE KAASPLANK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KAASPLANK, company assigned to the tax number BE08001037597. The company DE KAASPLANK is located at the address: BOERENKRIJGLAAN 49; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken; Zuivelproducten. Products created in DE KAASPLANK were not found.
The main activity of DE KAASPLANK is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KAASPLANK is not available. You also can look at reviews of DE KAASPLANK, open positions, location of DE KAASPLANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KAASPLANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KAASPLANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KAASPLANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KAASPLANK, employees, financial statistics.