FRITUUR POLLEKE

Contactgegevens FRITUUR POLLEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRITUUR POLLEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRITUUR POLLEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTR 89; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55425758 (+32-55425758) 55425758 (+32-55425758)

Fax (fax): +32 (11) 763-20-12 +32 (11) 763-20-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRITUUR POLLEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRITUUR POLLEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRITUUR POLLEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRITUUR POLLEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRITUUR POLLEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRITUUR POLLEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRITUUR POLLEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRITUUR POLLEKE
Products information FRITUUR POLLEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07652221679
Ondernemingsnummer: 4238494873
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRITUUR POLLEKE
(Get full report from official database of BE for FRITUUR POLLEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRITUUR POLLEKE
Addition kinds of activities for FRITUUR POLLEKE

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
35370209. Hoppers, end dump | Hoppers, end dump
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
38250332. Wattmeters | Wattmeters

Werken bij FRITUUR POLLEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRITUUR POLLEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRITUUR POLLEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRITUUR POLLEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van FRITUUR POLLEKE in sociale netwerken
Look for responds of FRITUUR POLLEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRITUUR POLLEKE. Laat een reactie achter voor FRITUUR POLLEKE. FRITUUR POLLEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRITUUR POLLEKE. Leave a respond for FRITUUR POLLEKE. FRITUUR POLLEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRITUUR POLLEKE op de google maps. Adres en contacten FRITUUR POLLEKE
Location of FRITUUR POLLEKE on the google maps. Address and contacts of FRITUUR POLLEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRITUUR POLLEKE FRITUUR POLLEKE: FRITUUR SOMBRERO | KRIBBE BRENTA | FIRMIN MOSTAERT | Van Den Bergh C | PAUL VAN DEN STEEN

Other related companies as FRITUUR POLLEKE: FRITUUR SOMBRERO | KRIBBE BRENTA | FIRMIN MOSTAERT | Van Den Bergh C | PAUL VAN DEN STEEN

FRITUUR POLLEKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRITUUR POLLEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07652221679. Het bedrijf FRITUUR POLLEKE bevindt zich op het adres: STATIONSSTR 89; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van FRITUUR POLLEKE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRITUUR POLLEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRITUUR POLLEKE, openstaande posities, locatie van FRITUUR POLLEKE op de kaart.

FRITUUR POLLEKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRITUUR POLLEKE, company assigned to the tax number BE07652221679. The company FRITUUR POLLEKE is located at the address: STATIONSSTR 89; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of FRITUUR POLLEKE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRITUUR POLLEKE is not available. You also can look at reviews of FRITUUR POLLEKE, open positions, location of FRITUUR POLLEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRITUUR POLLEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRITUUR POLLEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRITUUR POLLEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRITUUR POLLEKE, employees, financial statistics.