VITS-STAELENS

Contactgegevens VITS-STAELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITS-STAELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITS-STAELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIJ SINT-JACOBS 14; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92231469 (+32-92231469) 92231469 (+32-92231469)

Fax (fax): +32 (61) 615-62-35 +32 (61) 615-62-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITS-STAELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITS-STAELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITS-STAELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITS-STAELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITS-STAELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITS-STAELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITS-STAELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITS-STAELENS
Products information VITS-STAELENS

BTW identificatienummer (tax): BE05783447265
Ondernemingsnummer: 7023529052
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VITS-STAELENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITS-STAELENS
(Get full report from official database of BE for VITS-STAELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITS-STAELENS
Addition kinds of activities for VITS-STAELENS

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
01619906. Squash boerderij | Squash farm
20340101. Soep mengt | Soup mixes
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
27520201. Reclameplaten, gelithografeerd | Advertising posters, lithographed
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
50519903. Gieterijproducten | Foundry products
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical

Werken bij VITS-STAELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITS-STAELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITS-STAELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITS-STAELENS. Looking for open vacancies in other companies

 • ELECTRICIENS (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

 • Chauffeur D m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

 • betonmixchauffeur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent Logistics Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

 • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Assist at Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BOSSCHAERT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

 • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITXX

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

 • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van VITS-STAELENS in sociale netwerken
Look for responds of VITS-STAELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITS-STAELENS. Laat een reactie achter voor VITS-STAELENS. VITS-STAELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITS-STAELENS. Leave a respond for VITS-STAELENS. VITS-STAELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITS-STAELENS op de google maps. Adres en contacten VITS-STAELENS
Location of VITS-STAELENS on the google maps. Address and contacts of VITS-STAELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come VITS-STAELENS VITS-STAELENS: DOMELCO | C.O.D. | Ludovitres | Rofin SA-NV | Logist L

Other related companies as VITS-STAELENS: DOMELCO | C.O.D. | Ludovitres | Rofin SA-NV | Logist L

VITS-STAELENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITS-STAELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05783447265. Het bedrijf VITS-STAELENS bevindt zich op het adres: BIJ SINT-JACOBS 14; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 254,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VITS-STAELENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VITS-STAELENS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITS-STAELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITS-STAELENS, openstaande posities, locatie van VITS-STAELENS op de kaart.

VITS-STAELENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITS-STAELENS, company assigned to the tax number BE05783447265. The company VITS-STAELENS is located at the address: BIJ SINT-JACOBS 14; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 254,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VITS-STAELENS were not found.
The main activity of VITS-STAELENS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VITS-STAELENS is not available. You also can look at reviews of VITS-STAELENS, open positions, location of VITS-STAELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITS-STAELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITS-STAELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITS-STAELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITS-STAELENS, employees, financial statistics.