Rofin SA-NV

Contactgegevens Rofin SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rofin SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rofin SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dr猫ve de l'Infante 79; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 353 06 78 (+32-02 353 06 78) 02 353 06 78 (+32-02 353 06 78)

Fax (fax): 02 354 47 78 (+32-02 354 47 78) 02 354 47 78 (+32-02 354 47 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rofin SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rofin SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rofin SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rofin SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rofin SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rofin SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rofin SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rofin SA-NV
Products information Rofin SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE05756256103
Ondernemingsnummer: 6456909179
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Business & industrial establishments - Hand-over & take-over

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rofin SA-NV
(Get full report from official database of BE for Rofin SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rofin SA-NV
Addition kinds of activities for Rofin SA-NV

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
24410301. Gereedschapskisten, hout | Tool chests, wood
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij Rofin SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rofin SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rofin SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rofin SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Rofin SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of Rofin SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rofin SA-NV. Laat een reactie achter voor Rofin SA-NV. Rofin SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rofin SA-NV. Leave a respond for Rofin SA-NV. Rofin SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rofin SA-NV op de google maps. Adres en contacten Rofin SA-NV
Location of Rofin SA-NV on the google maps. Address and contacts of Rofin SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rofin SA-NV Rofin SA-NV: BACOB | P.P. MANAGEMENT | J. PROESMANS | G.A.C. SPRL | Dujardin Anik

Other related companies as Rofin SA-NV: BACOB | P.P. MANAGEMENT | J. PROESMANS | G.A.C. SPRL | Dujardin Anik

Rofin SA-NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rofin SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05756256103. Het bedrijf Rofin SA-NV bevindt zich op het adres: Dr猫ve de l'Infante 79; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 832,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Business & industrial establishments - Hand-over & take-over.
De hoofdactiviteit van Rofin SA-NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rofin SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rofin SA-NV, openstaande posities, locatie van Rofin SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rofin SA-NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rofin SA-NV, company assigned to the tax number BE05756256103. The company Rofin SA-NV is located at the address: Dr猫ve de l'Infante 79; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 832,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. List of products are Business & industrial establishments - Hand-over & take-over.
The main activity of Rofin SA-NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rofin SA-NV is not available. You also can look at reviews of Rofin SA-NV, open positions, location of Rofin SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rofin SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rofin SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rofin SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rofin SA-NV, employees, financial statistics.