TRAITEUR WANG

Contactgegevens TRAITEUR WANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR WANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR WANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 9; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19511016 (+32-19511016) 19511016 (+32-19511016)

Fax (fax): +32 (53) 136-86-53 +32 (53) 136-86-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR WANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR WANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR WANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR WANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR WANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR WANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR WANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR WANG
Products information TRAITEUR WANG

BTW identificatienummer (tax): BE06894714355
Ondernemingsnummer: 4089630126
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TRAITEUR WANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR WANG
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR WANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR WANG
Addition kinds of activities for TRAITEUR WANG

206899. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
22829900. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij TRAITEUR WANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR WANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR WANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR WANG. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

 • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

 • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

 • Kok (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

 • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Javemat

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EETHUIS KARL

  Type: Flexijob

  klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR WANG in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR WANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR WANG. Laat een reactie achter voor TRAITEUR WANG. TRAITEUR WANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR WANG. Leave a respond for TRAITEUR WANG. TRAITEUR WANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR WANG op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR WANG
Location of TRAITEUR WANG on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR WANG

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR WANG TRAITEUR WANG: Cauwenberghs | AVO MELSELE | ESMEE | PATRICK DELCHAMBRE | Heutscornet Caroline

Other related companies as TRAITEUR WANG: Cauwenberghs | AVO MELSELE | ESMEE | PATRICK DELCHAMBRE | Heutscornet Caroline

TRAITEUR WANG is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR WANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894714355. Het bedrijf TRAITEUR WANG bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 9; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR WANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR WANG is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR WANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR WANG, openstaande posities, locatie van TRAITEUR WANG op de kaart.

TRAITEUR WANG is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR WANG, company assigned to the tax number BE06894714355. The company TRAITEUR WANG is located at the address: RUE ALBERT IER 9; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR WANG were not found.
The main activity of TRAITEUR WANG is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR WANG is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR WANG, open positions, location of TRAITEUR WANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR WANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR WANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR WANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR WANG, employees, financial statistics.