ESMEE

Contactgegevens ESMEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESMEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESMEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDEGEMSTRAAT 22; 3070; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27570973 (+32-27570973) 27570973 (+32-27570973)

Fax (fax): +32 (87) 565-95-91 +32 (87) 565-95-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESMEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESMEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESMEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESMEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESMEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESMEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESMEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESMEE
Products information ESMEE

BTW identificatienummer (tax): BE08891204833
Ondernemingsnummer: 2602355957
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESMEE
(Get full report from official database of BE for ESMEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESMEE
Addition kinds of activities for ESMEE

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
30691304. Toprolbekleding, voor textielmolenmachines: rubber | Top roll covering, for textile mill machinery: rubber
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
38250307. Veldsterkte en intensiteit meetapparatuur, elektrisch | Field strength and intensity measuring equipment, electrical

Werken bij ESMEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESMEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESMEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESMEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van ESMEE in sociale netwerken
Look for responds of ESMEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESMEE. Laat een reactie achter voor ESMEE. ESMEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESMEE. Leave a respond for ESMEE. ESMEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESMEE op de google maps. Adres en contacten ESMEE
Location of ESMEE on the google maps. Address and contacts of ESMEE

Andere gerelateerde bedrijven als come ESMEE ESMEE: NEYRINCK J.CONSTRUCTIE NV | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | HONDENKAPSALON KELLY | AB Computers | Bric & Bois

Other related companies as ESMEE: NEYRINCK J.CONSTRUCTIE NV | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | HONDENKAPSALON KELLY | AB Computers | Bric & Bois

ESMEE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESMEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891204833. Het bedrijf ESMEE bevindt zich op het adres: EDEGEMSTRAAT 22; 3070; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van ESMEE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESMEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESMEE, openstaande posities, locatie van ESMEE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ESMEE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESMEE, company assigned to the tax number BE08891204833. The company ESMEE is located at the address: EDEGEMSTRAAT 22; 3070; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Royal Canin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of ESMEE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ESMEE is not available. You also can look at reviews of ESMEE, open positions, location of ESMEE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESMEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESMEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESMEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESMEE, employees, financial statistics.