TRAITEUR VAN CAENEGEM M.

Contactgegevens TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR VAN CAENEGEM M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE DONK 21; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52304670 (+32-52304670) 52304670 (+32-52304670)

Fax (fax): +32 (67) 452-63-55 +32 (67) 452-63-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR VAN CAENEGEM M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR VAN CAENEGEM M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR VAN CAENEGEM M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR VAN CAENEGEM M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR VAN CAENEGEM M.
Products information TRAITEUR VAN CAENEGEM M.

BTW identificatienummer (tax): BE08547607421
Ondernemingsnummer: 6078704833
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TRAITEUR VAN CAENEGEM M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR VAN CAENEGEM M.
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR VAN CAENEGEM M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR VAN CAENEGEM M.
Addition kinds of activities for TRAITEUR VAN CAENEGEM M.

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
703201. Recreatieve kampen | Recreational camps
01120000. Rijst | Rice
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
26790503. Doilies, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Doilies, paper: made from purchased material
32720712. Siding, prefab steen | Siding, precast stone
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties

Werken bij TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

 • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • Business Application Owner - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds

  Type: Vaste Job

  Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

 • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR VAN CAENEGEM M. in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR VAN CAENEGEM M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Laat een reactie achter voor TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. TRAITEUR VAN CAENEGEM M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. Leave a respond for TRAITEUR VAN CAENEGEM M.. TRAITEUR VAN CAENEGEM M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR VAN CAENEGEM M. op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR VAN CAENEGEM M.
Location of TRAITEUR VAN CAENEGEM M. on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR VAN CAENEGEM M.

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR VAN CAENEGEM M. TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV | SEGERS CENTER | JEAN-LUC DELVAUX | Van Heghe J | JOZEF WYTINCK

Other related companies as TRAITEUR VAN CAENEGEM M.: FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV | SEGERS CENTER | JEAN-LUC DELVAUX | Van Heghe J | JOZEF WYTINCK

TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR VAN CAENEGEM M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08547607421. Het bedrijf TRAITEUR VAN CAENEGEM M. bevindt zich op het adres: HOGE DONK 21; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR VAN CAENEGEM M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR VAN CAENEGEM M., openstaande posities, locatie van TRAITEUR VAN CAENEGEM M. op de kaart.

TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR VAN CAENEGEM M., company assigned to the tax number BE08547607421. The company TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is located at the address: HOGE DONK 21; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR VAN CAENEGEM M. were not found.
The main activity of TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR VAN CAENEGEM M. is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR VAN CAENEGEM M., open positions, location of TRAITEUR VAN CAENEGEM M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR VAN CAENEGEM M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR VAN CAENEGEM M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR VAN CAENEGEM M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR VAN CAENEGEM M., employees, financial statistics.