FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV

Contactgegevens FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Nijverheidsstr. 15 2530 Boechout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-54-24-28 32-34-54-24-28

Fax (fax): 32-34-54-17-12 32-34-54-17-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV
Products information FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03793273925
Ondernemingsnummer: 2187896728
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Labels - stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV
(Get full report from official database of BE for FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV
Addition kinds of activities for FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV

24359903. Multiplex, hardhout of hardhout geconfronteerd | Plywood, hardwood or hardwood faced
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated

Werken bij FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Laat een reactie achter voor FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. Leave a respond for FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV. FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV op de google maps. Adres en contacten FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV
Location of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV on the google maps. Address and contacts of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: Brees C | Feeling | De Kesel B | Smolders P BVBA | STEPHAN PERLIS

Other related companies as FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV: Brees C | Feeling | De Kesel B | Smolders P BVBA | STEPHAN PERLIS

FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03793273925. Het bedrijf FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstr. 15 2530 Boechout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Labels - stationery. Producten gemaakt in FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, openstaande posities, locatie van FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV op de kaart.

FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is a company, that was registered 2014 in Boechout region, Belgium. Full name of company is FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, company assigned to the tax number BE03793273925. The company FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is located at the address: Nijverheidsstr. 15 2530 Boechout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Labels - stationery. Products created in FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV were not found.
The main activity of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV is not available. You also can look at reviews of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, open positions, location of FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREYNDERS PHARMACEUTICAL LABELS NV, employees, financial statistics.