TRAITEUR MEURISSE

Contactgegevens TRAITEUR MEURISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MEURISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MEURISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU POT-D'OR 10BB; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42223222 (+32-42223222) 42223222 (+32-42223222)

Fax (fax): +32 (64) 927-39-64 +32 (64) 927-39-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MEURISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MEURISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MEURISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MEURISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MEURISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MEURISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MEURISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MEURISSE
Products information TRAITEUR MEURISSE

BTW identificatienummer (tax): BE02543853759
Ondernemingsnummer: 4879272460
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TRAITEUR MEURISSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MEURISSE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MEURISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MEURISSE
Addition kinds of activities for TRAITEUR MEURISSE

556101. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
63119905. Juridische reserve levensverzekering | Legal reserve life insurance
79290104. Dansband | Dance band

Werken bij TRAITEUR MEURISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MEURISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MEURISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MEURISSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Accountant te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

 • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

 • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

 • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

 • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

 • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MEURISSE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MEURISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MEURISSE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MEURISSE. TRAITEUR MEURISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MEURISSE. Leave a respond for TRAITEUR MEURISSE. TRAITEUR MEURISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MEURISSE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MEURISSE
Location of TRAITEUR MEURISSE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MEURISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MEURISSE TRAITEUR MEURISSE: JEAN-PIERRE SEVRAIN | WIM MERTENS | A.V. MOLENLAND | CLUDTS R | Colin Phillips

Other related companies as TRAITEUR MEURISSE: JEAN-PIERRE SEVRAIN | WIM MERTENS | A.V. MOLENLAND | CLUDTS R | Colin Phillips

TRAITEUR MEURISSE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MEURISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543853759. Het bedrijf TRAITEUR MEURISSE bevindt zich op het adres: RUE DU POT-D'OR 10BB; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MEURISSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MEURISSE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MEURISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MEURISSE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MEURISSE op de kaart.

TRAITEUR MEURISSE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MEURISSE, company assigned to the tax number BE02543853759. The company TRAITEUR MEURISSE is located at the address: RUE DU POT-D'OR 10BB; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MEURISSE were not found.
The main activity of TRAITEUR MEURISSE is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MEURISSE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MEURISSE, open positions, location of TRAITEUR MEURISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MEURISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MEURISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MEURISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MEURISSE, employees, financial statistics.