WIM MERTENS

Contactgegevens WIM MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIM MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIM MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP PAPENBROEK 47; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13326013 (+32-13326013) 13326013 (+32-13326013)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIM MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIM MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIM MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIM MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIM MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIM MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIM MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIM MERTENS
Products information WIM MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in WIM MERTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIM MERTENS
(Get full report from official database of BE for WIM MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIM MERTENS
Addition kinds of activities for WIM MERTENS

422101. Lift opslag | Elevator storage
521101. Lumber producten | Lumber products
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
35599917. Kernreactor controle staaf en aandrijfmechanisme | Nuclear reactor control rod and drive mechanism
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij WIM MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIM MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIM MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIM MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

Zoek naar antwoorden van WIM MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of WIM MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIM MERTENS. Laat een reactie achter voor WIM MERTENS. WIM MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIM MERTENS. Leave a respond for WIM MERTENS. WIM MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIM MERTENS op de google maps. Adres en contacten WIM MERTENS
Location of WIM MERTENS on the google maps. Address and contacts of WIM MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIM MERTENS WIM MERTENS: M.L. Chauffage SPRL | Ad hoc Design SPRL | MARC POUMAY/M. POUMAY | A.A.A. GLAVOMET | DNS Registrar

Other related companies as WIM MERTENS: M.L. Chauffage SPRL | Ad hoc Design SPRL | MARC POUMAY/M. POUMAY | A.A.A. GLAVOMET | DNS Registrar

WIM MERTENS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIM MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf WIM MERTENS bevindt zich op het adres: STEENWEG OP PAPENBROEK 47; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in WIM MERTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIM MERTENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIM MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIM MERTENS, openstaande posities, locatie van WIM MERTENS op de kaart.

WIM MERTENS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIM MERTENS, company assigned to the tax number BE04920471191. The company WIM MERTENS is located at the address: STEENWEG OP PAPENBROEK 47; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in WIM MERTENS were not found.
The main activity of WIM MERTENS is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIM MERTENS is not available. You also can look at reviews of WIM MERTENS, open positions, location of WIM MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIM MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIM MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIM MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIM MERTENS, employees, financial statistics.