TRAITEUR MARCUS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TRAITEUR MARCUS

Contactgegevens TRAITEUR MARCUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MARCUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MARCUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEKHOORNLAAN 10; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16620278 (+32-16620278) 16620278 (+32-16620278)

Fax (fax): +32 (63) 498-26-88 +32 (63) 498-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MARCUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MARCUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MARCUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MARCUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MARCUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MARCUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MARCUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MARCUS
Products information TRAITEUR MARCUS

BTW identificatienummer (tax): BE06169342041
Ondernemingsnummer: 5428588867
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TRAITEUR MARCUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MARCUS
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MARCUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MARCUS
Addition kinds of activities for TRAITEUR MARCUS

203300. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
29510202. Kooldraad-plaveiselmaterialen (niet van raffinaderijen) | Coal tar paving materials (not from refineries)
30691303. Rollen, massief of bedekt rubber | Rolls, solid or covered rubber
32110401. Plaatglas, gepolijst en ruw | Plate glass, polished and rough
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij TRAITEUR MARCUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MARCUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MARCUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MARCUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Magazijnier / receptie voeding (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een goede magazijnmedewerker (m/v) voor de receptie. - afdeling opstarten en afsluiten - stockbeheer: dagelijkse opvolging - zorgen voor orde en netheid frigo's, afdeling, werkomgeving en buitenomgeving - ingangskeuring groenten - controle van inkomende en uitgaande bestellingen - controle van kwaliteit en hygiëne - administratieve opvolging en registratie tijdens productie - organiseren van de werkplaats

 • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

 • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

 • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VAN KASTEREN

  Type: Vaste Job

  Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

 • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Vaste Job

  Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MARCUS in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MARCUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MARCUS. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MARCUS. TRAITEUR MARCUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MARCUS. Leave a respond for TRAITEUR MARCUS. TRAITEUR MARCUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MARCUS op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MARCUS
Location of TRAITEUR MARCUS on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MARCUS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MARCUS TRAITEUR MARCUS: GERARD SOENEN | TOM & CO | EUGENE VAN DERSMISSEN | OPTIQUE COCKX PRESTIGE | VINCENT PARTNERSHIP

Other related companies as TRAITEUR MARCUS: GERARD SOENEN | TOM & CO | EUGENE VAN DERSMISSEN | OPTIQUE COCKX PRESTIGE | VINCENT PARTNERSHIP

TRAITEUR MARCUS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MARCUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169342041. Het bedrijf TRAITEUR MARCUS bevindt zich op het adres: EEKHOORNLAAN 10; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MARCUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MARCUS is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MARCUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MARCUS, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MARCUS op de kaart.

TRAITEUR MARCUS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MARCUS, company assigned to the tax number BE06169342041. The company TRAITEUR MARCUS is located at the address: EEKHOORNLAAN 10; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MARCUS were not found.
The main activity of TRAITEUR MARCUS is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MARCUS is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MARCUS, open positions, location of TRAITEUR MARCUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MARCUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MARCUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MARCUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MARCUS, employees, financial statistics.