OPTIQUE COCKX PRESTIGE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • OPTIQUE COCKX PRESTIGE
Private companiesAgricultural Services • OPTIQUE COCKX PRESTIGE

Contactgegevens OPTIQUE COCKX PRESTIGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIQUE COCKX PRESTIGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIQUE COCKX PRESTIGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 111; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25383985 (+32-25383985) 25383985 (+32-25383985)

Fax (fax): +32 (83) 649-98-68 +32 (83) 649-98-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIQUE COCKX PRESTIGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIQUE COCKX PRESTIGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIQUE COCKX PRESTIGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIQUE COCKX PRESTIGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIQUE COCKX PRESTIGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIQUE COCKX PRESTIGE
Products information OPTIQUE COCKX PRESTIGE

BTW identificatienummer (tax): BE04459594726
Ondernemingsnummer: 6345672607
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in OPTIQUE COCKX PRESTIGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIQUE COCKX PRESTIGE
(Get full report from official database of BE for OPTIQUE COCKX PRESTIGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIQUE COCKX PRESTIGE
Addition kinds of activities for OPTIQUE COCKX PRESTIGE

20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
20840204. Neutrale geesten, fruit | Neutral spirits, fruit
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears

Werken bij OPTIQUE COCKX PRESTIGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIQUE COCKX PRESTIGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van OPTIQUE COCKX PRESTIGE in sociale netwerken
Look for responds of OPTIQUE COCKX PRESTIGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Laat een reactie achter voor OPTIQUE COCKX PRESTIGE. OPTIQUE COCKX PRESTIGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIQUE COCKX PRESTIGE. Leave a respond for OPTIQUE COCKX PRESTIGE. OPTIQUE COCKX PRESTIGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIQUE COCKX PRESTIGE op de google maps. Adres en contacten OPTIQUE COCKX PRESTIGE
Location of OPTIQUE COCKX PRESTIGE on the google maps. Address and contacts of OPTIQUE COCKX PRESTIGE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIQUE COCKX PRESTIGE OPTIQUE COCKX PRESTIGE: Delneste Jacques | Croquet-Preumont (Ets) | Carlier J M | CARFIT | TONY DEGROOTE

Other related companies as OPTIQUE COCKX PRESTIGE: Delneste Jacques | Croquet-Preumont (Ets) | Carlier J M | CARFIT | TONY DEGROOTE

OPTIQUE COCKX PRESTIGE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIQUE COCKX PRESTIGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04459594726. Het bedrijf OPTIQUE COCKX PRESTIGE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 111; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in OPTIQUE COCKX PRESTIGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIQUE COCKX PRESTIGE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIQUE COCKX PRESTIGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIQUE COCKX PRESTIGE, openstaande posities, locatie van OPTIQUE COCKX PRESTIGE op de kaart.

OPTIQUE COCKX PRESTIGE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIQUE COCKX PRESTIGE, company assigned to the tax number BE04459594726. The company OPTIQUE COCKX PRESTIGE is located at the address: AVENUE LOUISE 111; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Opticiens. Products created in OPTIQUE COCKX PRESTIGE were not found.
The main activity of OPTIQUE COCKX PRESTIGE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIQUE COCKX PRESTIGE is not available. You also can look at reviews of OPTIQUE COCKX PRESTIGE, open positions, location of OPTIQUE COCKX PRESTIGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIQUE COCKX PRESTIGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIQUE COCKX PRESTIGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIQUE COCKX PRESTIGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIQUE COCKX PRESTIGE, employees, financial statistics.