TRAITEUR GINNEBERGE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • TRAITEUR GINNEBERGE
Private companiesMetal Mining • TRAITEUR GINNEBERGE

Contactgegevens TRAITEUR GINNEBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR GINNEBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR GINNEBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RABOTSTRAAT 59; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259650 (+32-92259650) 92259650 (+32-92259650)

Fax (fax): +32 (2) 966-48-66 +32 (2) 966-48-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR GINNEBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR GINNEBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR GINNEBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR GINNEBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR GINNEBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR GINNEBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR GINNEBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR GINNEBERGE
Products information TRAITEUR GINNEBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE01953063964
Ondernemingsnummer: 7295440673
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TRAITEUR GINNEBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR GINNEBERGE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR GINNEBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR GINNEBERGE
Addition kinds of activities for TRAITEUR GINNEBERGE

513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
09129908. Pollack, vangst van | Pollack, catching of
26310503. Strokarton | Strawboard
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
51530000. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
58120303. Chili staan | Chili stand

Werken bij TRAITEUR GINNEBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR GINNEBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR GINNEBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR GINNEBERGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Expediteur Export (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

 • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: DE STRIJKMANDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

 • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Select HR ICT

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

 • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: NUMBER4

  Type: Vaste Job

  Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

 • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

 • Project manager (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR GINNEBERGE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR GINNEBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR GINNEBERGE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR GINNEBERGE. TRAITEUR GINNEBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR GINNEBERGE. Leave a respond for TRAITEUR GINNEBERGE. TRAITEUR GINNEBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR GINNEBERGE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR GINNEBERGE
Location of TRAITEUR GINNEBERGE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR GINNEBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR GINNEBERGE TRAITEUR GINNEBERGE: CLUSTER ONE | Asa Diam NV | Delhotellerie R | RICHARD BUSSE | PEETERS TROFEEEN

Other related companies as TRAITEUR GINNEBERGE: CLUSTER ONE | Asa Diam NV | Delhotellerie R | RICHARD BUSSE | PEETERS TROFEEEN

TRAITEUR GINNEBERGE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR GINNEBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01953063964. Het bedrijf TRAITEUR GINNEBERGE bevindt zich op het adres: RABOTSTRAAT 59; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR GINNEBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR GINNEBERGE is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR GINNEBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR GINNEBERGE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR GINNEBERGE op de kaart.

TRAITEUR GINNEBERGE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR GINNEBERGE, company assigned to the tax number BE01953063964. The company TRAITEUR GINNEBERGE is located at the address: RABOTSTRAAT 59; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR GINNEBERGE were not found.
The main activity of TRAITEUR GINNEBERGE is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR GINNEBERGE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR GINNEBERGE, open positions, location of TRAITEUR GINNEBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR GINNEBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR GINNEBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR GINNEBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR GINNEBERGE, employees, financial statistics.