PEETERS TROFEEEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PEETERS TROFEEEN
Private companiesMetal Mining • PEETERS TROFEEEN

Contactgegevens PEETERS TROFEEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS TROFEEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS TROFEEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem, België

Telefoon (phone): 016 73 57 21 (+32-016 73 57 21) 016 73 57 21 (+32-016 73 57 21)

Fax (fax): 016 73 58 30; 016 73 50 88 (+32-016 73 58 30; 016 73 50 88) 016 73 58 30; 016 73 50 88 (+32-016 73 58 30; 016 73 50 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS TROFEEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS TROFEEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS TROFEEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS TROFEEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS TROFEEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS TROFEEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS TROFEEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS TROFEEEN
Products information PEETERS TROFEEEN

BTW identificatienummer (tax): BE01578155517
Ondernemingsnummer: 4937500000
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PEETERS TROFEEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medals and trophies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS TROFEEEN
(Get full report from official database of BE for PEETERS TROFEEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS TROFEEEN
Addition kinds of activities for PEETERS TROFEEEN

357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij PEETERS TROFEEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS TROFEEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS TROFEEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS TROFEEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Logopedist(e) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DECAT SOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig logopedist voor onze groepspraktijk. Je werkt met kinderen en volwassenen met spraak-, stem-, articulatie-, leer-, en taalstoornissen. Je staat in voor de testing van de zorgbehoevende cliënten, het opstellen van een behandelingsplan en het uitvoeren van de behandeling. Dit zowel in de praktijk, op school als op huisbezoek.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

Zoek naar antwoorden van PEETERS TROFEEEN in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS TROFEEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS TROFEEEN. Laat een reactie achter voor PEETERS TROFEEEN. PEETERS TROFEEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS TROFEEEN. Leave a respond for PEETERS TROFEEEN. PEETERS TROFEEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS TROFEEEN op de google maps. Adres en contacten PEETERS TROFEEEN
Location of PEETERS TROFEEEN on the google maps. Address and contacts of PEETERS TROFEEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS TROFEEEN PEETERS TROFEEEN: SLAGERIJ DE SMEDT | CHRISTOPHE VAN SIMAEYS | FRANCOIS MOIENS | Lydden L | Partners International bvba

Other related companies as PEETERS TROFEEEN: SLAGERIJ DE SMEDT | CHRISTOPHE VAN SIMAEYS | FRANCOIS MOIENS | Lydden L | Partners International bvba

PEETERS TROFEEEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS TROFEEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578155517. Het bedrijf PEETERS TROFEEEN bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Medals and trophies. Producten gemaakt in PEETERS TROFEEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEETERS TROFEEEN is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS TROFEEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS TROFEEEN, openstaande posities, locatie van PEETERS TROFEEEN op de kaart.

PEETERS TROFEEEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS TROFEEEN, company assigned to the tax number BE01578155517. The company PEETERS TROFEEEN is located at the address: Leuvensesteenweg 177; 3370; Boutersem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Medals and trophies. Products created in PEETERS TROFEEEN were not found.
The main activity of PEETERS TROFEEEN is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS TROFEEEN is not available. You also can look at reviews of PEETERS TROFEEEN, open positions, location of PEETERS TROFEEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS TROFEEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS TROFEEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS TROFEEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS TROFEEEN, employees, financial statistics.