TRAITEUR FRANC PHILIPPE

Contactgegevens TRAITEUR FRANC PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR FRANC PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR FRANC PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES BAILLY 22; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64548836 (+32-64548836) 64548836 (+32-64548836)

Fax (fax): +32 (10) 600-29-10 +32 (10) 600-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR FRANC PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR FRANC PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR FRANC PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR FRANC PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR FRANC PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR FRANC PHILIPPE
Products information TRAITEUR FRANC PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE03055267333
Ondernemingsnummer: 7172668457
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TRAITEUR FRANC PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR FRANC PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR FRANC PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR FRANC PHILIPPE
Addition kinds of activities for TRAITEUR FRANC PHILIPPE

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
346201. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
363902. Naaimachine | Sewing equipment
24991501. Bungs, hout | Bungs, wood
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices

Werken bij TRAITEUR FRANC PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR FRANC PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lakker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • TIG lasser (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

 • Carrossier (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LolaLiza

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR FRANC PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR FRANC PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR FRANC PHILIPPE. TRAITEUR FRANC PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR FRANC PHILIPPE. Leave a respond for TRAITEUR FRANC PHILIPPE. TRAITEUR FRANC PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR FRANC PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR FRANC PHILIPPE
Location of TRAITEUR FRANC PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR FRANC PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR FRANC PHILIPPE TRAITEUR FRANC PHILIPPE: Lebacq K | FA. CROMMELINCK | GASTON VERDONCK | GEEST NORTH SEA LINE | JESUS SANCHEZ PERALES

Other related companies as TRAITEUR FRANC PHILIPPE: Lebacq K | FA. CROMMELINCK | GASTON VERDONCK | GEEST NORTH SEA LINE | JESUS SANCHEZ PERALES

TRAITEUR FRANC PHILIPPE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR FRANC PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03055267333. Het bedrijf TRAITEUR FRANC PHILIPPE bevindt zich op het adres: RUE JULES BAILLY 22; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR FRANC PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR FRANC PHILIPPE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR FRANC PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR FRANC PHILIPPE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR FRANC PHILIPPE op de kaart.

TRAITEUR FRANC PHILIPPE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR FRANC PHILIPPE, company assigned to the tax number BE03055267333. The company TRAITEUR FRANC PHILIPPE is located at the address: RUE JULES BAILLY 22; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR FRANC PHILIPPE were not found.
The main activity of TRAITEUR FRANC PHILIPPE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR FRANC PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR FRANC PHILIPPE, open positions, location of TRAITEUR FRANC PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR FRANC PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR FRANC PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR FRANC PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR FRANC PHILIPPE, employees, financial statistics.