JESUS SANCHEZ PERALES

Contactgegevens JESUS SANCHEZ PERALES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JESUS SANCHEZ PERALES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JESUS SANCHEZ PERALES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROGIER 44; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65793383 (+32-65793383) 65793383 (+32-65793383)

Fax (fax): +32 (16) 772-28-79 +32 (16) 772-28-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JESUS SANCHEZ PERALES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JESUS SANCHEZ PERALES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JESUS SANCHEZ PERALES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JESUS SANCHEZ PERALES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JESUS SANCHEZ PERALES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JESUS SANCHEZ PERALES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JESUS SANCHEZ PERALES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JESUS SANCHEZ PERALES
Products information JESUS SANCHEZ PERALES

BTW identificatienummer (tax): BE09823669433
Ondernemingsnummer: 6851593017
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JESUS SANCHEZ PERALES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Location de cassettes vidéo and audio

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JESUS SANCHEZ PERALES
(Get full report from official database of BE for JESUS SANCHEZ PERALES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JESUS SANCHEZ PERALES
Addition kinds of activities for JESUS SANCHEZ PERALES

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment

Werken bij JESUS SANCHEZ PERALES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JESUS SANCHEZ PERALES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JESUS SANCHEZ PERALES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JESUS SANCHEZ PERALES. Looking for open vacancies in other companies

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van JESUS SANCHEZ PERALES in sociale netwerken
Look for responds of JESUS SANCHEZ PERALES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JESUS SANCHEZ PERALES. Laat een reactie achter voor JESUS SANCHEZ PERALES. JESUS SANCHEZ PERALES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JESUS SANCHEZ PERALES. Leave a respond for JESUS SANCHEZ PERALES. JESUS SANCHEZ PERALES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JESUS SANCHEZ PERALES op de google maps. Adres en contacten JESUS SANCHEZ PERALES
Location of JESUS SANCHEZ PERALES on the google maps. Address and contacts of JESUS SANCHEZ PERALES

Andere gerelateerde bedrijven als come JESUS SANCHEZ PERALES JESUS SANCHEZ PERALES: BOUCHERIE LALLEMAND | Jossart E | ALPHONSE LAFFINEUSE | PMU | Aluro

Other related companies as JESUS SANCHEZ PERALES: BOUCHERIE LALLEMAND | Jossart E | ALPHONSE LAFFINEUSE | PMU | Aluro

JESUS SANCHEZ PERALES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JESUS SANCHEZ PERALES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823669433. Het bedrijf JESUS SANCHEZ PERALES bevindt zich op het adres: RUE ROGIER 44; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Location de cassettes vidéo and audio. Producten gemaakt in JESUS SANCHEZ PERALES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JESUS SANCHEZ PERALES is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JESUS SANCHEZ PERALES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JESUS SANCHEZ PERALES, openstaande posities, locatie van JESUS SANCHEZ PERALES op de kaart.

JESUS SANCHEZ PERALES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JESUS SANCHEZ PERALES, company assigned to the tax number BE09823669433. The company JESUS SANCHEZ PERALES is located at the address: RUE ROGIER 44; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Location de cassettes vidéo and audio. Products created in JESUS SANCHEZ PERALES were not found.
The main activity of JESUS SANCHEZ PERALES is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JESUS SANCHEZ PERALES is not available. You also can look at reviews of JESUS SANCHEZ PERALES, open positions, location of JESUS SANCHEZ PERALES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JESUS SANCHEZ PERALES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JESUS SANCHEZ PERALES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JESUS SANCHEZ PERALES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JESUS SANCHEZ PERALES, employees, financial statistics.