TRAITEUR DRIE KONINGEN

Contactgegevens TRAITEUR DRIE KONINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR DRIE KONINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR DRIE KONINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 523; 1731; ASSE, België

Telefoon (phone): 24662082 (+32-24662082) 24662082 (+32-24662082)

Fax (fax): +32 (83) 582-90-87 +32 (83) 582-90-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR DRIE KONINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR DRIE KONINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR DRIE KONINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR DRIE KONINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR DRIE KONINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR DRIE KONINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR DRIE KONINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR DRIE KONINGEN
Products information TRAITEUR DRIE KONINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02947875976
Ondernemingsnummer: 6662078857
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TRAITEUR DRIE KONINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR DRIE KONINGEN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR DRIE KONINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR DRIE KONINGEN
Addition kinds of activities for TRAITEUR DRIE KONINGEN

01190104. Mosterdzaadboerderij | Mustard seed farm
14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
22310303. Vet, geweven: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
28190700. carbiden | Carbides
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision

Werken bij TRAITEUR DRIE KONINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR DRIE KONINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR DRIE KONINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR DRIE KONINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

 • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

 • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR DRIE KONINGEN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR DRIE KONINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR DRIE KONINGEN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR DRIE KONINGEN. TRAITEUR DRIE KONINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR DRIE KONINGEN. Leave a respond for TRAITEUR DRIE KONINGEN. TRAITEUR DRIE KONINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR DRIE KONINGEN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR DRIE KONINGEN
Location of TRAITEUR DRIE KONINGEN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR DRIE KONINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR DRIE KONINGEN TRAITEUR DRIE KONINGEN: Comitee Bijzondere Jeugdzorg | CENTRO GALLEGO | WIJNEN | Caille des Fagnes (La) | Ernst Guy Ets SPRL

Other related companies as TRAITEUR DRIE KONINGEN: Comitee Bijzondere Jeugdzorg | CENTRO GALLEGO | WIJNEN | Caille des Fagnes (La) | Ernst Guy Ets SPRL

TRAITEUR DRIE KONINGEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR DRIE KONINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02947875976. Het bedrijf TRAITEUR DRIE KONINGEN bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 523; 1731; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR DRIE KONINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR DRIE KONINGEN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR DRIE KONINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR DRIE KONINGEN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR DRIE KONINGEN op de kaart.

TRAITEUR DRIE KONINGEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR DRIE KONINGEN, company assigned to the tax number BE02947875976. The company TRAITEUR DRIE KONINGEN is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 523; 1731; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR DRIE KONINGEN were not found.
The main activity of TRAITEUR DRIE KONINGEN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR DRIE KONINGEN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR DRIE KONINGEN, open positions, location of TRAITEUR DRIE KONINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR DRIE KONINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR DRIE KONINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR DRIE KONINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR DRIE KONINGEN, employees, financial statistics.