Comitee Bijzondere Jeugdzorg

Contactgegevens Comitee Bijzondere Jeugdzorg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comitee Bijzondere Jeugdzorg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comitee Bijzondere Jeugdzorg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizersplein 40; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 76 87 10 (+32-053 76 87 10) 053 76 87 10 (+32-053 76 87 10)

Fax (fax): +32 (59) 878-36-30 +32 (59) 878-36-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comitee Bijzondere Jeugdzorg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comitee Bijzondere Jeugdzorg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comitee Bijzondere Jeugdzorg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comitee Bijzondere Jeugdzorg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comitee Bijzondere Jeugdzorg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comitee Bijzondere Jeugdzorg
Products information Comitee Bijzondere Jeugdzorg

BTW identificatienummer (tax): BE09358123779
Ondernemingsnummer: 5604919433
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Comitee Bijzondere Jeugdzorg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comitee Bijzondere Jeugdzorg
(Get full report from official database of BE for Comitee Bijzondere Jeugdzorg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comitee Bijzondere Jeugdzorg
Addition kinds of activities for Comitee Bijzondere Jeugdzorg

204199. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
23290208. Melton jassen: mannen, jongeren en jongens | Melton jackets: men's, youths', and boys'
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij Comitee Bijzondere Jeugdzorg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comitee Bijzondere Jeugdzorg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

Zoek naar antwoorden van Comitee Bijzondere Jeugdzorg in sociale netwerken
Look for responds of Comitee Bijzondere Jeugdzorg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Laat een reactie achter voor Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Comitee Bijzondere Jeugdzorg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Leave a respond for Comitee Bijzondere Jeugdzorg. Comitee Bijzondere Jeugdzorg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comitee Bijzondere Jeugdzorg op de google maps. Adres en contacten Comitee Bijzondere Jeugdzorg
Location of Comitee Bijzondere Jeugdzorg on the google maps. Address and contacts of Comitee Bijzondere Jeugdzorg

Andere gerelateerde bedrijven als come Comitee Bijzondere Jeugdzorg Comitee Bijzondere Jeugdzorg: Cadpulse | PLOUVIER TRANSPORT | PRONTOTAX | MICHEL FRANKLIN | HET VOLK PRINTING

Other related companies as Comitee Bijzondere Jeugdzorg: Cadpulse | PLOUVIER TRANSPORT | PRONTOTAX | MICHEL FRANKLIN | HET VOLK PRINTING

Comitee Bijzondere Jeugdzorg is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comitee Bijzondere Jeugdzorg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09358123779. Het bedrijf Comitee Bijzondere Jeugdzorg bevindt zich op het adres: Keizersplein 40; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Comitee Bijzondere Jeugdzorg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comitee Bijzondere Jeugdzorg is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comitee Bijzondere Jeugdzorg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comitee Bijzondere Jeugdzorg, openstaande posities, locatie van Comitee Bijzondere Jeugdzorg op de kaart.

Comitee Bijzondere Jeugdzorg is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comitee Bijzondere Jeugdzorg, company assigned to the tax number BE09358123779. The company Comitee Bijzondere Jeugdzorg is located at the address: Keizersplein 40; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Comitee Bijzondere Jeugdzorg were not found.
The main activity of Comitee Bijzondere Jeugdzorg is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Comitee Bijzondere Jeugdzorg is not available. You also can look at reviews of Comitee Bijzondere Jeugdzorg, open positions, location of Comitee Bijzondere Jeugdzorg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comitee Bijzondere Jeugdzorg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comitee Bijzondere Jeugdzorg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comitee Bijzondere Jeugdzorg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comitee Bijzondere Jeugdzorg, employees, financial statistics.