TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN
Private companiesBusiness Services • TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

Contactgegevens TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 69; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53787373 (+32-53787373) 53787373 (+32-53787373)

Fax (fax): +32 (59) 809-39-63 +32 (59) 809-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN
Products information TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

BTW identificatienummer (tax): BE08475646972
Ondernemingsnummer: 7670074462
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN
Addition kinds of activities for TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
50829907. Power shovels | Power shovels
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q [email protected] – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

 • Jobstudent (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

 • Export Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

 • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

 • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DKTOPCLEAN

  Type: Werfreserve

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. Leave a respond for TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN. TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN
Location of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: Echo Engineering NV | Atelier (l') | Bovo NV | JEAN-PIERRE DEVRIENDT | CAMPO, MICHEL

Other related companies as TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN: Echo Engineering NV | Atelier (l') | Bovo NV | JEAN-PIERRE DEVRIENDT | CAMPO, MICHEL

TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08475646972. Het bedrijf TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 69; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN op de kaart.

TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, company assigned to the tax number BE08475646972. The company TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is located at the address: HOOGSTRAAT 69; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN were not found.
The main activity of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, open positions, location of TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR 'T LANGOUSTJEN, employees, financial statistics.