JEAN-PIERRE DEVRIENDT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JEAN-PIERRE DEVRIENDT
Private companiesBusiness Services • JEAN-PIERRE DEVRIENDT

Contactgegevens JEAN-PIERRE DEVRIENDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE DEVRIENDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE DEVRIENDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE ROKERSSTRAAT 7; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50212177 (+32-50212177) 50212177 (+32-50212177)

Fax (fax): +32 (65) 412-98-31 +32 (65) 412-98-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE DEVRIENDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE DEVRIENDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE DEVRIENDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE DEVRIENDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE DEVRIENDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE DEVRIENDT
Products information JEAN-PIERRE DEVRIENDT

BTW identificatienummer (tax): BE07070770263
Ondernemingsnummer: 2394714355
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEAN-PIERRE DEVRIENDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE DEVRIENDT
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE DEVRIENDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE DEVRIENDT
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE DEVRIENDT

3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
556199. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij JEAN-PIERRE DEVRIENDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE DEVRIENDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE DEVRIENDT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE DEVRIENDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE DEVRIENDT. JEAN-PIERRE DEVRIENDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE DEVRIENDT. Leave a respond for JEAN-PIERRE DEVRIENDT. JEAN-PIERRE DEVRIENDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE DEVRIENDT op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE DEVRIENDT
Location of JEAN-PIERRE DEVRIENDT on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE DEVRIENDT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE DEVRIENDT JEAN-PIERRE DEVRIENDT: Vandenryt A | HOUSING MANAGEMENT | OMNISPORTCLUB VOETBAL-HEEMBEEK | The Romantic Agony Book Auctions | RENIER-DELRONCHE

Other related companies as JEAN-PIERRE DEVRIENDT: Vandenryt A | HOUSING MANAGEMENT | OMNISPORTCLUB VOETBAL-HEEMBEEK | The Romantic Agony Book Auctions | RENIER-DELRONCHE

JEAN-PIERRE DEVRIENDT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE DEVRIENDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070770263. Het bedrijf JEAN-PIERRE DEVRIENDT bevindt zich op het adres: HOGE ROKERSSTRAAT 7; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE DEVRIENDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE DEVRIENDT is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE DEVRIENDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE DEVRIENDT, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE DEVRIENDT op de kaart.

JEAN-PIERRE DEVRIENDT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE DEVRIENDT, company assigned to the tax number BE07070770263. The company JEAN-PIERRE DEVRIENDT is located at the address: HOGE ROKERSSTRAAT 7; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in JEAN-PIERRE DEVRIENDT were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE DEVRIENDT is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE DEVRIENDT is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE DEVRIENDT, open positions, location of JEAN-PIERRE DEVRIENDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE DEVRIENDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE DEVRIENDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE DEVRIENDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE DEVRIENDT, employees, financial statistics.