SIBEMOL

Contactgegevens SIBEMOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIBEMOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIBEMOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOSDIJK 1; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34910820 (+32-34910820) 34910820 (+32-34910820)

Fax (fax): +32 (84) 973-35-50 +32 (84) 973-35-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIBEMOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIBEMOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIBEMOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIBEMOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIBEMOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIBEMOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIBEMOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIBEMOL
Products information SIBEMOL

BTW identificatienummer (tax): BE02585876464
Ondernemingsnummer: 8209503173
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SIBEMOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIBEMOL
(Get full report from official database of BE for SIBEMOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIBEMOL
Addition kinds of activities for SIBEMOL

504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
14290100. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
17619904. Siding aannemer | Siding contractor
35420200. Persmachines | Pressing machines
50210106. Kantoormeubilair, niet inbegrepen | Office furniture, nec
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
54410000. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij SIBEMOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIBEMOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIBEMOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIBEMOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

 • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

 • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

 • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

 • Student verpakking Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

 • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

  Type: Vaste Job

  Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

 • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van SIBEMOL in sociale netwerken
Look for responds of SIBEMOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIBEMOL. Laat een reactie achter voor SIBEMOL. SIBEMOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIBEMOL. Leave a respond for SIBEMOL. SIBEMOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIBEMOL op de google maps. Adres en contacten SIBEMOL
Location of SIBEMOL on the google maps. Address and contacts of SIBEMOL

Andere gerelateerde bedrijven als come SIBEMOL SIBEMOL: Fondation Albert Marinus | J. DE MULDER | K.V. EENDRACHT WINNIK | ADOLPHE ROSSIGNOL | Orchys

Other related companies as SIBEMOL: Fondation Albert Marinus | J. DE MULDER | K.V. EENDRACHT WINNIK | ADOLPHE ROSSIGNOL | Orchys

SIBEMOL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIBEMOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585876464. Het bedrijf SIBEMOL bevindt zich op het adres: MOSDIJK 1; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in SIBEMOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIBEMOL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIBEMOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIBEMOL, openstaande posities, locatie van SIBEMOL op de kaart.

SIBEMOL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIBEMOL, company assigned to the tax number BE02585876464. The company SIBEMOL is located at the address: MOSDIJK 1; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in SIBEMOL were not found.
The main activity of SIBEMOL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SIBEMOL is not available. You also can look at reviews of SIBEMOL, open positions, location of SIBEMOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIBEMOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIBEMOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIBEMOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIBEMOL, employees, financial statistics.