Fondation Albert Marinus

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Fondation Albert Marinus
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Fondation Albert Marinus

Contactgegevens Fondation Albert Marinus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Albert Marinus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Albert Marinus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Charrette 40; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 761 27 57 (+32-02 761 27 57) 02 761 27 57 (+32-02 761 27 57)

Fax (fax): +32 (83) 390-20-29 +32 (83) 390-20-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Albert Marinus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Albert Marinus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Albert Marinus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Albert Marinus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Albert Marinus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Albert Marinus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Albert Marinus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Albert Marinus
Products information Fondation Albert Marinus

BTW identificatienummer (tax): BE05877655029
Ondernemingsnummer: 5077575683
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Fondation Albert Marinus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Albert Marinus
(Get full report from official database of BE for Fondation Albert Marinus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Albert Marinus
Addition kinds of activities for Fondation Albert Marinus

306999. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
382499. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
23210200. Mannen en jongens sport en polo shirts | Men's and boys' sports and polo shirts
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
57139903. Linoleum | Linoleum
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij Fondation Albert Marinus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Albert Marinus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Albert Marinus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Albert Marinus. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Fondation Albert Marinus in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Albert Marinus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Albert Marinus. Laat een reactie achter voor Fondation Albert Marinus. Fondation Albert Marinus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Albert Marinus. Leave a respond for Fondation Albert Marinus. Fondation Albert Marinus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Albert Marinus op de google maps. Adres en contacten Fondation Albert Marinus
Location of Fondation Albert Marinus on the google maps. Address and contacts of Fondation Albert Marinus

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Albert Marinus Fondation Albert Marinus: Bakkerij Carl BVBA | Wintein H | 'T POSTJE | ECOLE PRIM. COMMUNALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Fondation Albert Marinus: Bakkerij Carl BVBA | Wintein H | 'T POSTJE | ECOLE PRIM. COMMUNALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Fondation Albert Marinus is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Albert Marinus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877655029. Het bedrijf Fondation Albert Marinus bevindt zich op het adres: Rue de la Charrette 40; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Fondation Albert Marinus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Albert Marinus is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Albert Marinus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Albert Marinus, openstaande posities, locatie van Fondation Albert Marinus op de kaart.

Fondation Albert Marinus is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fondation Albert Marinus, company assigned to the tax number BE05877655029. The company Fondation Albert Marinus is located at the address: Rue de la Charrette 40; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Fondation Albert Marinus were not found.
The main activity of Fondation Albert Marinus is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Albert Marinus is not available. You also can look at reviews of Fondation Albert Marinus, open positions, location of Fondation Albert Marinus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Albert Marinus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Albert Marinus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Albert Marinus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Albert Marinus, employees, financial statistics.