RESTOLUX

Contactgegevens RESTOLUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTOLUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTOLUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 6; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26481737 (+32-26481737) 26481737 (+32-26481737)

Fax (fax): +32 (61) 387-59-58 +32 (61) 387-59-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTOLUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTOLUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTOLUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTOLUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTOLUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTOLUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTOLUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTOLUX
Products information RESTOLUX

BTW identificatienummer (tax): BE05549163818
Ondernemingsnummer: 9868713378
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in RESTOLUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTOLUX
(Get full report from official database of BE for RESTOLUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTOLUX
Addition kinds of activities for RESTOLUX

322907. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
35410504. Tapping machines | Tapping machines
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij RESTOLUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTOLUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTOLUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTOLUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

 • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

 • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

 • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

 • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

  Type: Vaste Job

  Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

 • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van RESTOLUX in sociale netwerken
Look for responds of RESTOLUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTOLUX. Laat een reactie achter voor RESTOLUX. RESTOLUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTOLUX. Leave a respond for RESTOLUX. RESTOLUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTOLUX op de google maps. Adres en contacten RESTOLUX
Location of RESTOLUX on the google maps. Address and contacts of RESTOLUX

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTOLUX RESTOLUX: LOMME ENTREPRISES | C E O S asbl ASBL | ALIADENT | CLOETENS JACQUES | Artoral bvba

Other related companies as RESTOLUX: LOMME ENTREPRISES | C E O S asbl ASBL | ALIADENT | CLOETENS JACQUES | Artoral bvba

RESTOLUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTOLUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05549163818. Het bedrijf RESTOLUX bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 6; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in RESTOLUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTOLUX is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTOLUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTOLUX, openstaande posities, locatie van RESTOLUX op de kaart.

RESTOLUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTOLUX, company assigned to the tax number BE05549163818. The company RESTOLUX is located at the address: VELDSTRAAT 6; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in RESTOLUX were not found.
The main activity of RESTOLUX is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTOLUX is not available. You also can look at reviews of RESTOLUX, open positions, location of RESTOLUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTOLUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTOLUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTOLUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTOLUX, employees, financial statistics.